30 SEPTEMBER, promenad

Denna helgen har innehållt.. Hemskt mycket Oliver. Kul, vi brukar faktiskt inte ses så mycket om helgerna. Igårkväll tog vi en runda i stan, köpte godis, satte oss uppe vid vattentornet och fulade oss. Lyssnade på en massa godingar och frös häckarna av oss. Vi satte oss där vi trodde det skulle hålla sig torrt. Men "det kom en störtflod ifrån taket"? Ha ha, nej, men det blåste som sjutton och skvätte gegga på oss. Oliver pinkade förövrigt på trappan, watch out. Där stinker det väl råttepess nu.

Idag blev det ett kärt återseende, på vårt ställe. Älskade, heliga, Onderbara terrängbanan. Vi gick till utkiksplatsen och hade trevligt. Bildade rökmoln, körde tjernobyl-barnet, ökte, impade och bossa. Sen spelade vi in vår låt, vänta tills ni får höra. Jag älskar den. Det var äkta humor. Vi lever just nu i stunden, och ska göra det ett bra tag. Släpp alla hämningar och lek.

Imorgon blir det jag och Linda i skogen. Har orienteringsdag, jag har gång på gång bevisat att sånt inte är för mig. Ansträngande och en karta ska användas. Skulle vara mycket roligare om man fick ledtrådar om vart kontrollerna låg, så kunde man gissa och gå runt och leta :) Men vi ska göra vårt bästa, vi klarar det!

     
Föresten! Vad gillar ni mina gummiskor? Ha ha ;)

28 SEPTEMBER, when you were young

image210Can we climb this mountain
I don't know
Higher now than ever before
I know we can make it if we take it slow
Let's take it easy
Easy now, watch it go

The killers - when you were young

encore, otra vez, one more time, en gång till.
Denna låten är fantastisk. Den har satt sig i mitt huvud. Om jag inte lyssnar på den, spelas den ändå gång på gång upp i min tomma del. Det ekar, och jag mår bra. He doesn't look a thing like Jesus, but he talks like a gentlemen, like you imagined when you were young. Sjung, nynna, spela, trumma, viska. Jag kan inte få nog.

________________________

Elin Elin Elin,
jag klippte mig hos en, rökte med en, käkade med en. Olika, och jag tycker om alla. En hel dag fylld av massa Elin.

   Mat-Elin tjötade jag länge med, diskuterade det mesta, alltid kul att prata med henne. Utbyta lite tankar. Hon berättade om sitt projektarbete som hon ville jag skulle hjälpa henne med. Ska dra ihop ett gäng på ungefär fem personer som hon senare ska ta porträttbilder av. Ska även ta bilder som ska spegla hur människan är. Något som är typiskt för den, någon hobby, humör o.s.v. Jag tror det blir skitbra :) MUSIK ÄR MULS, försök inte sno! Ha ha.

28 SEPTEMBER, dagen i bilder

     
  
Ruggit väder, blåsigt o rått. Ge mig sol.

26 SEPTEMBER, all that I've got

image199I need something else
would someone please just give me?
Hit me and knock me out
And let me go back to sleep
I can laugh all I want inside
I still am empty
So deep that it didn't even bleed and catch me.

The used - All that I've got

Haha, skrev kanske lite väl många inlägg, ska sticka nu, sugen på en kaffe! PUSS
Malin

26 SEPTEMBER, give me heaven, please

image198

26 SEPTEMBER, they crash around me

Sitter här igen, i skolan. Roligt? Nej. Får jag något gjort? Nej. I'm wack. Försökte skriva klart svenskan, men jag gav upp efter att ha skrivit sisådär fem rader. Företagsekonomi Stellan förväntar sig att jag har gjort tjugo st. Winkonto uppgifter. Har jag gjort det? Nej. Jag kan inte. I'm fucked up. Spanska prov på fredag, har jag pluggat? Nej förfan. Varför? Har massor tid, ingen ork. Ska försöka få lite mer gjort när jag kommer hem, om jag kommer hem.

Jag och Jacke sitter och väntar på Elin och Malin som är på Oscar Jacobsson's uförsäljningen. Ska även möta Oliver vid aulan om 25 minuter. Vi ska fika fika fika. Jag fikar eller käkar ute varje dag numera. Ibland båda. Som idag åt jag och Elin på Taco all in, sen blir det som sagt fika. Viskan? Jag vill sitta ute! Men vädret lär inte tillåta, regnet pissar ner på oss idag. Fy. Jag är inte ens fikasugen. Men pratsugen är jag allt.

Ringde Elin, frisören. Hon är nog fan den bästa jag vart hos. Bra när man känner personen som ska pilla en i hövet, man får det som man vill. Även om håret är riktigt skadad och slitet så tar hon inte mer än vad man vill. Sånt gillar jag. Ska droppa in på fredag och kapa min lugg litegrann, så jag ser nånting. Har blivit lite av ett problem nu.


Nu ska jag snart gå,
Ciao
Mul

25 SEPTEMBER, löning & rocksnack

Hejsan,
Normal dag. läkarbesök på morgonen, precis som alltid ville de ta mitt blod från mig, och jag använde mig av gamla rutiner, sura och sedan gå min väg. Samma kommentar kom åter från min mamma - Jag skäms, du måste få bort din nålfobi. MEN, jag kan inte, jag hatar stick och långa vassa saker. Jag är rädd. Ge mig tid istället att förbereda mig. Alla vet mycket väl om hur mycket jag fruktar sjukhus överhuvudtaget, och jag sa till mamma för en vecka sen att jag vägrar ta prover just idag. Ändå kom tjatet. En sköterska tog mig t.o.m i armen. Så gör man inte, man ska inte tvinga någon, speciellt inte mig!
Sen hade vi matte, spanska. Och nu svenska. Så roligt är det inte,  är väl därför jag hamnade här. Ska undersöka och prata om en faktabok eller en tidsskrift, jag valde boken "Växa i rocken", tror det passar bra :) Kan kanske bli lite intressant. Jag är inte fast besluten om jag ska prata om den, funderar på Modette istället. Det återstår att se!
Slutar om en halvtimme, nu ska jag vara as sketta flitig.

PUSS

24 SEPTEMBER, nanananananaa

Jag kan göra nånting som inte Elin kan, jag kan blogga
som fan, det kan inte hon, ha ha ha ha ha ha!
 För Elin har just nu ingen dator, hon är kass :)

23 SEPTEMBER, galet sjukt

Gårkvällen var galen. Speciellt de två sista timmarna. Naket är förnamnet. Naket, studsmatta, rock och utspilld kycklingpasta.. Ha ha. Ja, det var skitskoj.
Vännerna kom lite olika, runt fyra eller sex. Vi käkade och jag öppnade finfina presenter. Fick Pilgrimsringen av Frida, Linda, Sandra & Juicy, den har jag fan velat ha hela sommaren! TACK.
Sen fick jag grejer av Lirran Emma och Hanna också, två utöjningsörhängen och ett par pärlörhängen. Jättefint, TACK :) Fick även en bok av Lirran, men det känns privat, vi håller det för oss själva!
Mat, paket, kramar, singstar, dans, cigg cigg, supa supa supa supa, dans, rock'n'roll, cigg, hejdåkram, studsmatta, strippning, ännu mer rock'n'roll, BAM - mat över hela golvet. Ha ha. Sen vart det städ städ städ!
Jag hade kul. Tack för en fin kväll tjejer <3

image192

       

21 SEPTEMBER, ipod och städning

Äntligen fick jag mig min Ipod, den är jättefin. Fast fyfan vad krånglig, har nog suttit sammanlagt tre timmar med den jäveln. Men jag tror det är fixat nu. Här har vi Pärlan vilket fall.
image191

Idag har jag inte gjort nånting, stannade hemma från skolan. Stack senare till stan för att träffa Frida. Det slutade med att jag träffade hemskt många! Linda, Isabella, Elin & Jaqcueline är bara några. Djurparkenarbetare också. Yäy. Pinne och fika. Underbart. Sen stack jag och Pappa till Knalleland för att fixa Pärlan, som sagt.

Imorgon blir det troligtvis riktigt skoj, jag hoppas verkligen det.. Mat,  bål, singstar, supa supa supa, röka röka röka, vattenpipa?, toalettbesök. Så kommer nog kvällen se ut. Kommer även ha nattgäster, Lirran och Hanna är välkommna :) Det enda jag inte ser fram emot är söndag morgon.. Städa städa städa. Bajs. Det känner jag inte alls för, men vafan, jag har ju två till här, så det lär ju gå bra! Det är bara att ta fram moppen och dammsugaren så äré klart.  Jag kan inte vänta.

CIAO

20 SEPTEMBER, Oliven och dejt med kopieringsmaskinen

Hade mysigt på Oliven imorse med Lirran, Elin och Jaqcueline. Trevligt :)
Vi skulle senare, + Hanna, innan företagsekonomin, kopiera upp våran översättning av boken ''Muerte en Valencia''. Kändes som om vi stod där nere i en timme. Tog förbannat lång tid. Till råga på allt höll vi säkert på att förstöra helvetet. Pappret tog slut, fastnade, ville inte ut. Skit också. MEN, vi klarade oss, bara 20 minuter försenade till Stellan och hans finfina Bokföring. Kunde ju inte bli bättre. Fick också, efter skolan, chansen att klandra ner på vår engelska lärare, Kjell from hell, genom rektorn. Det kändes jättebra. Jag gillar honom verkligen inte. Av alla dåliga lärare jag har haft, tar han nog fan priset. Utklassar de andra totalt. Så kass är han. Genomelak. Vi klankade också på Lars Leibnitz. Hur det nu stavas? Det kändes också.. Bra..

Malin

19 SEPTEMBER, finner inga ord

-     Jag är en dum dum dum dum dum människa.

19 SEPTEMBER,

image187   Idag har vart en bra dag. Skogspromenad på gympan, pinnar och Cola zero.
Sen finns det en sak som jag ska gå till botten med. Jag tolererar fan inte såntdär, jag ska ställa er mot väggen varesig ni vill eller inte. Jag klarar inte av mer viskningar och blickar. Vette fan hur jag ska göra det bara. Men jag kommer lyckas. För jag är starkare än er. Ska använda mig av ord, underbara ord! Jag älskar ord, invecklade och förvirrande ord, som kan göra er svaga och se dumma ut. Jag vet hur jag ska göra. Jag vet att ni är helt tomma på argument..

Dagens;
Tights, Gina
Kjol, H&M
T-shirt, Carlings
Skor, Skopunkten

                    
                                  Steffie & Fanny                 Fanny, den
                                     går mot döden                jävla idioten

      

19 SEPTEMBER, samhällskunskap

Hejs,
sitter just nu på samhällskunskapen nere i Workshopen. Letar efter fakta för de olika partierna. Kul? Nej, men intressant. Bra att man lär sig lite har med politik att göra, nu kanske man kan sätta sig in i fler politiska frågor och situationer. So?  - tänker säkert massor. Men, jag skiter i er :) Sen när inte ni fattar nånting när ni ska rösta, jo då ska jag skratta åt er!
Ha ha.

Lektionens repeatlåt 
The killers - When you were young.

18 SEPTEMBER, födelsedagsoutfit

image183  
Jotack, jag vet att jag ser skadad ut på bilden, men vafan gör man?
Hade iallafall på mig;
Nyinköpt t-shirt/klänning från Monki
Tights också från Monki
Skor hade jag från Skopunkten
Örhängen från H&M

              

18 SEPTEMBER, jag är nöjd

   Så kom den bästa dagen på året, näst efter Julafton då. Min dag. Min födelsedag. Jag älskar verkligen att fylla år, alla är så glada. Och jag älskar glada människor. Precis som alla andra önskar jag att jag fyllde år minst en gång i månaden, då hade jag vart en lycklig unge!

   Idag blev jag dock otroligt besvien på Er. Ni har blivit lite av enstöringar.- Och jag hatar det. Ni verkar leva i en värld som består av ignoration, dubbelmoral och massa lögner. Det går inte ihop. Det lilla ordet  "Grattis" hörde jag säkert minst 60 gånger idag, men inte av Er. Och ni ska föreställa mina vänner? Eller? Rätta mig om jag har fel. Ni kan dra. Snälla.

  Förutom skiten ovan har min dag varit underbar. Började med att jag blev firad på sängen med tårta och paket. Mp3, örhängen och tights blev mina. Ska dock byta mp3n, verkar jättebra, men fy vad ful. Örhängena fick jag av min syster, de stora silverhjärtanen blev mina. Vanliga tights från Gina fick bli mina också. Sen bar det av till skolan. Fika fika fika med nästan alla tjejer. Riktigt trevligt. Och Hanna föresten! Chokladen blev perfekt <3
Jag, Elin och Jennifer satt ute och blossade då stadens kända pedofil kommer förbi. Jag vill inte ens kommentera det. Du är äcklig.
   Sen kom släkten på besök, även Frida och Anton. Fick pengar och blommor, min kent-biljett också. Av Anton fick jag en trisslott, skulle fått två, men han tappade bort en. Du är väl smart? Haha. Men det gjorde ingenting, vann 75 kr :)

TACK ALLA NI SOM HAR VART GLADA & STÄLLT UPP FÖR MIG IDAG, jag behövde det.


18 SEPTEMBER, idag är det min dag!

Idag fyller jag år, sitter i skolan på svenskan.. Måste skriva innan kärringjäveln kommer ner. Berättar om min dag senare :) Den har vart bra såhär långt iallafall!


PUSS

17 SEPTEMBER, imorgon är det min dag...

..Bara min. Lite Jonathans också. Dig har jag nog kännt sen BB :) Och imorgon fyller vi 17 jävla år.
Det fula i det hela är att jag inte vet ett skit vad jag ska få. Klart, av släkten får jag väl pengar, men jag vet inte alls vad jag ska få av Mamma och pappa. Känns konstigt, brukar alltid veta innan födelsedag och julafton. Antingen har jag rotat igenom hela huset, frågat syskon, eller vart med och köpt det. Men nu vet jag inte. En sak är säker, lär inte få en hund iallafall, det har stått på min önskelista sen jag var.. Ja, sen jag kunde prata. En livs levande delfin har legat på andra plats.. Har dock bara fått gosedjur, vilket jag inte riktigt har uppskattat..

   Jag var med Hanna i Götet idag, ville fördriva tiden lite. Hanna shoppade på riktigt! Jag köpte en svart t-shirt/klänning på Monki, med ett monkimonster på, en tshirt från Carlings (Choose Life) & en neongul cardigan, typ. Jag är nöjd. Skulle ju fan inte köpa nånting! Men vafan, jag fyller ju år imorgon, lite får jag unna mig :)

   Vet inte riktigt hur morgondagen kommer se ut, fika fika fika vet jag bara!

Läs om Elins "Nära döden upplevelse" på hennes blogg, jag ska vägvisa er mina vänner. Det verkar som det var Jag, som orsakade det hela! ELIN

Malin

17 SEPTEMBER, musik test!

Snodde ett test från Jacqueline, ( jacqueliine.blogg.se )
hur bra koll har du?

Kryssa i allt du hört;

ROCK

[x] Blink 182
[x] Red Hot Chili Peppers
[x] Nirvana
[x] Foo Fighters
[x] Queens of the stone age
[ ] Audioslave
[x] Nickelback
[x] Puddle of mudd

Totalt: 7

CLASSIC ROCK
[x] Led Zeppelin
[x] Pink Floyd
[x] Jimi Hendrix
[x] Aerosmith
[x] Queen
[x] The rolling stones
[x] The Who
[x] T-Rex
[ ] Mean street

Totalt: 8

POP

[x] Britney Spears
[x] Christina Aguilera
[x] Justin Timberlake
[x] Kelly Clarkson
[x] Simple Plan
[x] Backstreet boys
[x] Rachel Stevens
[ ] Will Young

Totalt : 7

HIP HOP/RnB

[x] 50 Cent
[ ] Fat Joe
[ ] Kanye West
[x] Eminem
[x] Sean Paul
[x] Snoop Dog
[x] 2 Pac
[ ] D12
[ ] Xzibit
[ ] G-Unit

Totalt: 5

METAL

[x] AC/DC
[x] Guns 'n' roses
[x] Mötley Crüe
[x] Kiss
[x] Iron Maiden
[x] Metallica
[x] Motörhead
[x] Black Sabbath
[x] Desyre
[x] Redcat
[x] Dirty Licks

Totalt: 10

HEAVY METAL

[ ] Dragonforce
[x] KoRn
[ ] Judas Priest
[ ] Deftones
[ ] Fear Factory
[ ] Cathedral
[x] Dragonhammer
[x] Rage Against the Machine

Totalt: 3

DEATH METAL

[ ] Chimaira
[ ] Soulfly
[ ] Hatebreed
[x] Children of Bodom
[x] Arch Enemy
[ ] Morbid Angel
[x] In Flames

Totalt: 3

GOTHIC METAL

[ ] Epica
[ ] Paradise Lost
[x] Nightwish
[ ] Lacuna Coil
[x] After Forever
[ ] Xandria
[x] Within Temptation
[ ] Charon

Totalt: 3

PUNK

[x] Sex Pistols
[x] The Clash
[x] Misfits
[x] Towers of London
[x] Pennywise
[x] The Dead Kennedys
[x] The Ramones

Totalt: 7

INDIE

[x] Arctic Monkeys
[x] The Killers
[x] The Blur
[x] Franz Ferdinand
[x] Razorlight
[x] The Kooks
[x] The Strokes
[x] The Libertines
[x] Dirty Pretty Things

Totalt: 9

ALTERNATIVE

[x] Muse
[x] Radiohead
[ ] Skunk Anansie
[x] Placebo
[x] Massive Attack
[x] The Darkness
[ ] Portishead
[ ] The Shroud

Totalt : 5

"EMO"

[x] Fall Out Boy
[x] My Chemical Romance
[x] Hawthorne Heights
[x] Funeral For A Friend
[x] Tacking Back Sunday
[ ] Atreyu
[x] Lost Prophets
[x] Panic! At the Disco

Total: 7

74p. = MVG! yey

Har du hört :
0-20 = IG
21-40 = G
41-60 = VG
61-80 = MVG
81-101 = MVG+

16 SEPTEMBER, jag är nog besatt

image182
Jag kan inte sluta kolla på dig, jävla snygging!

16 SEPTEMBER, jag luktar fritös & köttbullar

En söndag på jobbet känns rätt bra. Skönt att inte jobba båda lediga dagarna. Vi var ganska många i restaurangen, kul! Elin hade förändrats en del sen jag såg henne sist :) Svart/rött är håret numera, en ring i näsan. Inte en vanlig näspiercring, utan en i mitten, vet inte riktigt vad det kallas. Nu är du ännu hetare! Knäcker.

Kent - Ingenting
Hur lyckas ni? Jag är kär. IGEN.
image181

15 SEPTEMBER, hundvakt & thai!

image177
Stina är söt
___________________________________________________


  Dagens
Tights, Monki
Linne/klänning, Monki
Jeansjacka, H&M
Väska, Mormors gamla
Halsband, Lindas <3

___________________________________________________




Idag åt jag, Oliver och Elin thai på phat. Oliver bjussade mig eftersom det snart är min födelsedag, TACK! Sen åkte vi hem till Ida på Norrmalm. Haha, hon bor i de husen som jag alltid går förbi när jag ska till jobbet, tyckte det var lite komiskt att jag aldrig vetat det. Hemma hos henne gjorde vi absolut ingenting, blossade och drack cola på den blåsiga balkongen :) Förövrigt blev den söta nallen smittad av Elins cp-sjukdom. Efter såg den ut som på bilden. Jag skulle vilja kalla det tragiskt :)


15 SEPTEMBER, jag ska vara glad!

   Nu är det slut på dystra inlägg, istället ska jag försöka sprida glädje. Ja, eller jag kan försöka. Jag skriver mest här för att skriva av mig så att säga, och nu det senaste har det vart väldigt nedstämt. Vilket jag absolut inte vill. Numera ska jag göra roliga saker, bra saker. Jag ska leva, våga våga våga. Ta chanser, men även ge chanser. Nu börjar det!
   Jag och Oliver pratade häromdagen, under vår vanliga terrängpromenad om viktiga saker. Vi bestämde oss för att leva livet. Göra allt man vill och inte alltid fega ur. Vad spelar det för roll om jag dör när jag är 50 och levt ett sjuhelsikes liv, än dör när jag är 90 på ett pensionat. Lekt duktig hela livet, hållt mig undan för allt som anses vara farligt? Nu ska jag inte vara dum och dra alla gamla över en och samma kant. Finns säkert damer som levt loppan och är urgammal. Men ni kanske förstår principen? Joina mig och Oliver, LEV!

Nu ska jag visa hur glad jag är när jag är med min kära vän Oliver, oftast på humör iallafall. Du gör mig sånn kompis :) Sen skadar det ju inte att visa min lugg riktigt någon gång!


 
 
Kanske ses som lite egenkärt, ta det absolut inte så :)

15 SEPTEMBER, gudar

image168
Snart ses vi igen!

14 SEPTEMBER, man kan inte säga precis vadsomhelst

image167  Man kan inte säga till vemsomhelst att man älskar dem. Jag tror inte att du fattar poängen, om man säger det till alla känner sig de inte speciella eller utpekade längre. När du säger att du älskar mig känner jag ingenting. Jag tycker om dig, mycket. Men kommer inte säga att jag älskar dig, för då ljuger jag dig rakt upp i ansiktet. Jag kan inte säga det än iallafall. 

Wait until it fades to black
Ride into the sunset
Would I lie to you?
Well I've got something to say
Grab your six-gun from your back
Throttle the ignition
Would I die for you?
Well here's your answer in spades



Vet inte varför, kanske bara för
att du typ är den snyggaste jag vet.

13 SEPTEMBER, bilder bilder bilder

Ja, några dagar har paserat sen jag satt här sist? Eller? Mitt minne är inte på topp. Ville bara lägga in lite bilder, några från Viskan igår.. Tror jag? Kanske var i förrgår, struntsamma, sköna stunder som sköna stunder!

   
Fanny, Steffie & Jaqcueline, rätt stavning?..
Fy helvete vad snygg du är Fanny, men, du har nåt på tänderna? :S
   
Skåda damen i bakrunden av Jaqcueline, maläten päls, yummie! Och jag bjöd på ett leende =)

OLIVER & MULIN PÅ PROMENAD


Oliver äter gräs, som vi förövrigt rökte på sen! HAHA. Sen en bild på det grönaste gräset vi vet, det kommenterar vi alltid när vi går förbi där. En kul sak som vi har ihop! :)



Malin

10 SEPTEMBER, hej jag hatar bokföring!

Stellan, bokföring är hundra gånger svårare än kalkylering.. Kalkylering är fan en baggatell om man jämför! Jag förstår ingenting ..
Din bok din bok din bok, min min min!

Bara åtta dagar kvar tills min födelsedag nu. Fy vad jag längtar, är fortfarande lika nervös innan, sover räv och hela kittet. Vill inte vänta längre! Nästa lördag smäller det också <3

Det finns så många just nu..

9 SEPTEMBER, det är väl ingen i hela världen som vill ha måndag?

Jag är mitt inne i helgens slutspurt. Vill helst spola tillbaka tiden och göra om allting. Måndagar är den värsta dagen på hela veckan. Om man nu inte har nåt att se fram emot. Det har ju jag. Imorgon efter skolan blir det fika med den söta lilla Jennifer! Äntligen ska vi fika och prata skit :)

9 SEPTEMBER, ont i huvudet

Bilen tvärnitar. För en sekund stannar jag upp. Chockad. Jag stirrar med livrädda ögon på bilföraren, och bilföraren tittar livrädd på mig. Förlåt att våra liv kolliderade, att jag tog upp din tid och slukade några av din dags värdefulla och otillräckliga sekunder. Det finns inte tid. Jag springer, han kör. Vi jäktar iväg mot en framtid vi egentligen fruktar. Men någon tid för att stanna upp och ifrågasätta/fundera, det finns det inte.


Igår var det som sagt Emmas dag. Och jag hade kul, på riktigt =) Tack Emma för en fin kväll <3

8 SEPTEMBER, Emmas dag


image159
Idag säger vi Hipp hipp hurra för allas våran Emma!
Gud vad jag tycker om dig.

8 SEPTEMBER, nollning?

Nollning? Vad är det för dig? Smaka på ordet.. Innan jag visste vad det var trodde jag att det var något roligt. När jag senare, för ungefär ett år sedan, själv skulle bli nollad ändrades min syn på det hela. Numera förknippar jag det lite med förnedring, eller ja, ganska mycket.
Vad gör man på den såkallade nollningen då?
- Utsätts för hemska lekar, såsom att byta kläder med en kille, risken är extremt stor att man står där i sina underkläder, inför alla andra och inte får på sig killens paltor. Utskämd. Förra årets lek som skulle avsluta det hela gick ut på att alla i klassen skulle ta av sig så mycket kläder de vågade, lägga kläderna på en så lång rad som det bara gick. Om man tog av sig till underkläderna fick man även lägga sin kropp. Låter lite lustigt, lägga kroppen.. Detta resulterade självklart att klassens killar pushade på de stackars flickorna att klä av sig och visa rumpan. Utskämd.
- Man super. Kan ses som en rolig sak, förra året skämdes jag mest, det kändes bara patetiskt att sitta där och dricka.
- Träffar och lär känna sina nya klasskamrater utanför skolan. Det var väl det ända som för mig var kul. Då fick man chansen att se fler och äkta sidor av de olika människor som man inte hunnit kategoriserat än.
- Blir fotograferad. Kanske hamnar man framför någons lins, tunnklädd. Sådana bilder tycker folk är väldigt kul att sprida runt. Akta er.

Jo, förnedring är rätt ord för. Det finns säkert jättemånga som tycker att det är döskoj att leka sådana lekar, men mig passar det faktiskt inte.


Jag fattar fortfarande inte vad det handlar om? Få folk att skämma ut sig så mycket som möjligt? Tjänar väl förfan inte till ett dugg. Bättre att ordna en riktig fest. Nånstans..
Undra om det är några nya ettor som får extra uppmärksamhet på måndag?


6 SEPTEMBER, nostalgi!

Jag önskar jag var sisådär tre år igen. Busa och leka hela dagarna. Ända problemet man hade var väl möjligtvis att man inte fick äta glass dagarna i ända. Jag skulle ärligt vilja hoppa in i en hiss som den 17-åring jag är, åka hela vägen ner till bottenvåningen. Kliva ur, som en gósig treåring. Jag vill!

image158
En gång har jag också varit såhär liten! Jag förstår att tanter gärna tog i mina kinder.
Ursäkta, min mobilkamera är rent ut sagt kass :/


6 SEPTEMBER, get up

Håkan? Kanske. Vet inte om jag känner för det. Vi får se. Om jag nu inte följer med önskar jag er andra en trevlig vistelse i Göteborg =)

Idag är det torsdag. Imorgon är det fredag. Efter fredag kommer lördag. Lördagar är bra. För mig är lördag skratt. Jag vill ha lördag.

5 SEPTEMBER, finner ingen ro

Nu ligger jag här igen. Nu är det dags att sova. Dags att tänka och drömma underliga drömmar. Det är vad jag gör om nätterna, kanske inte finns så mycket annat att göra, då man är uppe i snarkandet. Men jag hinner nästan nte komma till sömnen innan jag ska upp och vakna igen. Känns meningslöst att ens ligga här och försöka. Sover inte ändå. Kan likagärna sätta på en snyftare på tvn och gråta bort alla tankar istället, kan man det? Någon som provat?

Jag förstår inte vilken ondska som finns här på jorden. Jag gråter.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2032772310

______________

Idag blev det många inlägg. Ville helt enkelt skriva av mig.

5 SEPTEMBER, jag visste hon var dum

Emma. 8/9 säger:

ändrade färgschemat på dig, det är rosa :)

Emma. 8/9 säger:
så fint :D

` Malin , säger:

vilket färgschema?..

Emma. 8/9 säger:

på msn


Emma, jag visste du var dum, men inte så, haha, du är guld!


5 SEPTEMBER, outfit!

Bekväm kände jag mig idag!image157

Cardigan, gammal Lacoste, pappas
Vit klänning, Weekday
Tights, Gina
Scarf, Mallorca
Skor, Skopunkten (nya)

____________________________________

Skönt att komma hemifrån idag. Röra på sig, men inte visste jag att jag skulle vara folkskygg..
Fick mig ett par goda skratt, det behövde jag. Vill ha mer av det goda.
Jag menar, vad fan vore livet utan sarkasm?
_____________________________________


Jag är trött på alla sidor där folk framställer sig som helgon och fullkomligt unika på alla sätt och vis. Ge er.




Malin

5 SEPTEMBER, bra början på dagen

Idag känns allting lättare. Imorse när jag slog upp mina ögon kändes det bra. En solstråle letade sig in mellan gardinen och rullisen, den sken rakt mot min spegelvägg, det var jättefint. Jag låg och drog mig ett tag, ensam hemma, skönt. Skickade många sms med en vän :) Jag fixade frukost, macka och yoghurt. Det var riktigt härligt att gå upp, i sin egen takt, inte få höra en massa kommentarer, "Ska du verkligen ha på dig det där?, Din lugg står rakt upp!, Du kan ju inte ha sandaler på dig fattar du väl, det är ju svinkallt." Hatar folk som idiotförklarar mig. Ja, jag vill ha på mig detta, jag tycker att det är fint, Min lugg ligger inte rätt varje dag, jag försöker fixa den, Och jag vet att det är skitkallt ute, men jag vill bevara sommaren, iallafall för mig själv. Otroligt skönt att slippa dessa nervärderande meningar.

Det blir/blev ingen skola för mig idag. Fastän att jag mådde bra så orkade jag helt enkelt inte. Behöver en dag där jag bara kan må bra och vara för mig själv. Göra vad jag vill. Imorgon ska jag dit iallfall :) Hoppas någon har saknat mig.

På fredag blir det Liseberg, Håkan är där :) Jag har väl aldrig riktigt tyckt om hans musik sådär jättemycket. Kan inte kalla mig för en Håkanfantast, vilket man definitivt kan döpa om Sandra till. Jag söker bara efter känslan och den närheten man får vid sådana evangemang. Det är då jag mår som bäst.
De som jag vet säkert ska med är Sandra och Emma?

På lördag slår vi på stort, Emma fyller nämligen år! Hoppas verkligen att det blir kul, jag är stensäker på det. Just nu vill jag  inte tänka i andra banor, då plötsligt Du kommer in i tankarna. Jag ska ta det som det kommer, tack.


Nu ska jag dra mig in till stan, stan med Sandra och sen fika med henne och Aimeé, stavar jag rätt? :) Det ska bli trevligt!


4 SEPTEMBER, _____

Jag blir hellre ensam, än lycklig med någon annan.

image154
Ni är underbara. Och jag tycker om er. Mycket.


14 dagar kvar,

3 SEPTEMBER, gó och glad?

..Nej, idag stämmer inte det in på mig. Känner mig riktigt sur och nedstämd. Skolan är fruktansvärd, den tar kol på mig, inte bara alla läxor och lektioner, utan även människorna i den. Elever, lärare, klasskamrater. Jag känner mig trött på många nu. Jag finner ingen underhållning i att gå i skolan, som jag kanske gjorde innan. Bara jobbigt att pallra sig upp på morgonen, nu vill jag helst ligga kvar i sängen och vakna när alla andra kommer hem från skiten.
Vädret suger! Jag vill ju ha mer sol, gå i sandaler!
Jag vet att min lördag kommer skita sig, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill slita dig i stycken. Detta är inte bra.
Hjälp mig :/


22/9

image153

3 SEPTEMBER, sömnproblem.

Sjukdom, ångest & en extrem oro stör mig i sömnen. Kan inte sova. Det kryper sig fram och vill inte försvinna. Alla människor försvinner ju, så vafan kan inte en känsla gå bort för. Hjärtat värker och varje andetag känns som en kamp. Jag tänker bara på Dig och sättet du ler på. Jag älskar det. Samtidigt som jag hatar det, vill stampa dig i ansiktet, vrida runt ditt huvud X antal gånger, sparka sönder dina mer intima delar, hoppa sönder din ryggrad. Allt för att du ska lida, allt för det du gjort mot mig, bara för att jag hatar dig så mycket att jag älskar dig. Bara för att du göra mig förvirrad, för att du gör mig illa till mods, för att du får mig att känna mig liten. Jag vill göra dig illa för att jag ska slippa allt, slippa ditt vackra leende, charmiga tal, ja, helt enkelt för att jag inte orkar ha något mer med dig att göra. För att du är för underbar!

RSS 2.0