DAGENS ÖNSKEOUTFIT

 ♥   Halsband som föreställer ''horn'', AlexandChloe
 ♥   Vit skjorta, Peak performance
 ♥   Mörka, lite kortare jeans, Topshop
 ♥   Vit skinnväska, Fred Perry
 ♥   Vita skor Hederliga - Converse



image38

Silver skoer..

image37

Dessa skor är precis vad jag letar efter! Bekväma snygga dojjor. Finns på La redoute.

Ha aldrig aldrig aldrig förväntningar..

  
image36Fest var det igår, vi var på Norrmalm, sen drog jag och några goá tjejer neråt staden :) Kvällen var helt okey, men kunde helt klart vart 100 ggr bättre. Jag skämde ut mig ett par gånger, kommer få höra vissa grejer ett bra tag framöver kan jag tala om.. Men som man säger, man lär sig av sina misstag.
   Igår lärde jag mig att man inte ska hoppas på något, eller ha några somhelst förväntningar. Man blir bara ledsen i slutändan. Speciellt om man heter Malin Gustavsson. Jag har drömmar som gång på gång krossas mitt framför ögonen på mig. Jag lärde mig att man inte kan lita på vemsomhelst, absolut inte killar.
   Och det jag insåg igår var att du är inte den jag vill ha. Eller jo, eller nae.. Jag vill fortfarande ha dig, men det du gör/gjorde var det fegaste jag någonsin vart med om, så jävla dissande. Man gör inte så. Istället kan man säga "Jag vill inte", då kanske inte tjejer hinner bli galna i dig. Du skulle sagt det i tid, så slipper jag må så jävla dåligt. Jag orkar inte göra någonting, vill bara vara hemma och försöka rensa mitt huvud. Vilket inte går bra alls. Detta kommer jag alltid bära med mig och minnas vill jag lova,





WHY CAN'T EVERYONE BE AS PERFECT AS YOU?

Min dag har varit heldepp, bara haft dig i tankarna. Inte ens på Nationella provet i Engelska A kunde du hålla dig borta. Vad jag än gör så smyger du dig ändå in.. Du tränger dig på, även om jag inte alltid vill.. Dagens räddning var när jag och Linda drog till Oliver och bara va'. Skulle kolla film, men det blev inget med det, vi drack läsk, smaskade popcorn och skummade igenom halva efterfesten istället! (:

image31image33image35

JAG SAKNAR NÅGON ATT KRAMA

YOU BETTER WORK

Randigt randigt randigt, jättemycket fängelseinspirerade kläder nu! Denna klänningen tog all min uppmärksamhet när jag var inne och kikade på www.net-a-porter.com. De söta skoerna är från Topshop. Dessutom fick mina underbara Rayban vara med även denna gång!

image30

 


WENTWORTH MILLER

image25image24

Wentworth Miller, vackraste varelsen som någonsin satt sin fot på jorden,

gårdagens outfit

Gårdagens outfit var rätt somrig.
- Svarta skor, Din sko
- Rött linne/klänning, Gina tricot
- Svart cardigan med trekvartsärm, Gina tricot

image23




image19

Desperat

   Jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig. Det är mycket just nu som inte känns bra, samtidigt som det finns en del grejer som är helt underbara. Vet faktiskt inte om jag mår bra eller dåligt över alltihopa. Det är småsaker som tynger ner mig, en av dem är vädret. Fan att man inte kan styra över vilket väder man vill ha, fan att regnet kom tillbaka, och fan fan fan fan att det blåser och är kallt. Jag blir så jäva piss på skitvädret, vill knappt gå ut längre. För några dagar sen kunde man gå i i t-shirt eller shorts, idag åkte helt plötsligt tjockjackan på igen. Det känns så himla fel, det är tamefan April, snart sommar, och det känns som om vi närmar oss vintern igen! Nej, vädret går helt enkelt åt fel håll.
   Sen är det en till grej, så gör mig både glad och ledsen, han.. Det kändes skitbra i förrgår och i igår.. Men idag, jag var så inställd på att det skulle bli som jag ville, och sen blev det helt tvärtom. Fick jag dissen? Var längesen jag träffade någon kille, måste jag bli dissad med en gång? Det jag önskar mest i hela världen just nu, är bara ett sms eller ett samtal från honom. Något som får mig på bra humör igen, jag behöver det nu. Man orkar inte försöka och försöka, det händer ju ingenting, du kan väl också försöka.. Men du kanske inte vill så som jag.. Är jag förälskad i dig, eller i det du gör och är. Kär i kärleken?
   Skolan gör inte det hela bättre heller, har så mycket läxor och prov att man vill spy. Historia, Geografi, Engelska, Spanska, Företagsekonomi, Musik, Svenska och Matte, det är nog nästan alla ämnen vi har? Iofs så förstår jag att de vill ha så mycket prov som möjligt, vill väl ge ett rättvist betyg. Men varför allting på en och samma gång. Man orkar inte tre prov i veckan, inte jag iallafall.


Jag är desperat efter att få känna kärlek, värme och glädje!

YOU BELONG TO ME.



image17

Fin variant av Palestinasjal?199:- (plus frakt) www.nelly.se

Borst-sett

image16

Detta härliga borstsett måste jag verkligen inskaffa så fort jag får nästa lön, grejerna verkar verkligen vara skitbra.

7 piece brush set innehåller:

Spotter Brush
Liten och vinklad för att täcka stora och små blemmor och fläckar.

Eyebrow Brush
För ögonbrynen, speciellt formad för att varsamt styla, forma och definiera brynen.

Eyeliner Brush
En unik borste gjord av extremt mjuk och luxuös sobel. Designad att skapa fina, flytande mjuka linjer i det ömtåliga ögonområdet. 

Concealer Brush
Designad att arbeta med mer täckande formula, men ändå skapa naturliga resultat.

Pooch & Nose Brush
Mjukt men fast äkta hår gör detta till den ideala borsten för små och svåråtkomliga områden. Perfekt till ögonskugga.

Blush Brush
Lauren säger: "Jag måste ha lagt ut över $5000  på rougeborstar under åren. Detta är nummer ett! Äkta hår är väldigt mjukt och följer ansiktskonturen. 

Kabuki Brush En väldigt speciell borste, av samma typ som de borstar som används av Kabuki-artister. Äkta hår gör denna ultramjuka borste idealisk att använda med Contour Shadow. Designad att ligga perfekt i handen

FINNS ATT KÖPA PÅ www.accessora.se för 650kr!

Nicole Richie?

image15
Någon mer än jag som för en gångs

skull inte ville spy när man såg denna

dam? HON SER JU NORMAL UT! I ett flertal år har man sett

denna kvinna som ett vandrande benrangel. På just denna

bilden verkar hon ju må bra.. Fin är hon

här iallafall tycker jag :) Klänningen ser

cool ut den med, färgerna passar henne

bra.












.

Move along

  
image13Nu har vintern kommit till Sjömarken igen =/ väck mig när sommaren kommer, så jag kan köpa denna ursöta körsbärströjan. Underbar! (från tjallamalla)
   Idag är sista dagen på påsklovet, liksom alla andra lov har det bara susat iväg. Nu längtar jag till kortegen 31/4. Vet faktiskt inte om vi har bestämt oss än vad vi ska göra i klassen, men vi hittar säkerligen på något skoj. Hoppas bara snön hinner smälta och att solen tittar fram, så alla byggen slipper bli förstörda av regn eller nåt. Skulle vara så sjukt tråkigt om vädret blir kasst.
   Nu har vi tjejerna bestämt oss för att dra till Pierpressure 1/7 :) Ska bli grymt kul! Jag har velat se My chemical romance i flera år, men icke, det har inte blivit av. Men nu jävlar! Det ska äga rum på Frihamnen i Göteborg.
   Känns som om jag har frågat 1000 personer om de vill hänga med till Lager, men alla tackar nej :/ Ingen skjuts har jag heller, bussarna går piss.

Nobody's darlings,

Gårkvällen blev förvånadsvärt bra. Hade faktiskt riktigt skoj emellanåt. Jag, sandra, frida, hanna & linda stack till Brotorp :) där fanns det en hel del gött folk! så min kväll blev räddad, kläderna blev väl okej också. hade mina h&m tights med strass på vaden, en vit A-linje t-shirt, en grå dragkedjetröja, långt halsband + converse. det kändes ganska slappt, som om jag skulle till jobbet eller på pjamaspartaj ;P haha.

Mysig kofta sökes..

                                              

image8

 Usch nu känns det som om det är höst ute, inte varmt, det blåser och jag kan inte ens se solen längre =/ Det har t.o.m snöat här! jag orkar inte vinter igen, då går jag i ide och vaknar mitt i sommaren...
Nu i kylan behövs en varm kofta att sitta och mysa i, Odd Molly har faktiskt en del söta (: image9image10

Påskafton..

Imorgon är det Påskafton och  jag har ingen ingen ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig =/ Jag har panik, vill verkligen åka till Lager 157, det är min sista utväg, men jag får inte någon med mig. + att bussarna går helt fucked up! Jag är trött på att alltid vara ute i sista sekunden, nästa gång ska jag bestämma mig en vecka innan! skit också!

PERFECT DRESS FOR TIGHTS

ÅH! jag blev kär i denna klänningen när jag såg den! image5image6
egentligen är det inget märkvärdigt alls, men jag tycker
verkligen om färgerna (: Skulle var helrätt med svarta tights o mina (snart iallafall) finfina Rayban!image7
Tightsen o klänningen är från Topshop.


I like this Efva Attling wannabe

Nu till våren/sommaren vill jag fräscha upp mitt smyckesskrin! image4
Har länge velat ha något från Efva Attling. Jag klickade
 runt litegrann på Accesora och hittade detta underbara
halsbandet! jag tycker faktiskt att det är väldigt likt Attling's.
Blomman kanske inte ser exakt likadan ut, men många
 skulle lätt kunna ta fel (: Det är betydligt billigare också, 69:- (plus frakt)

RSS 2.0