30 oktober, under ett tunt och flygigt hår

It's funny how you just break down waiting on some sign
I pull up to the front of your driveway with magic soaking my spine


JAG HATAR DETTA.
DET ÄR INTE ENS VÄRT DET.
RÄDDA MIG.
NÅGON?

28 oktober, försenat inlägg till någon speciell

image294

Nej, jag hade inte glömt skriva ett grattis-inlägg till Elin.
Har bara inte haft tid. Men här kommer det! Och jag säger det igen.
Grattis grattis grattis!

28 oktober, förlåt för mitt icke-bloggande

Har inte bloggat på några dagar. Två för att vara exakt. Nu är det väl dags igen. Varför? Brist på tid bara. Elin hade fest i fredags, var hos Frida en stund igår, sen idag har jag väl haft all tid i världen. Men ja. Orkade inte riktigt heller. Stack till stan för att träffa Elin, ta en cola och träffa den lilla hunden Lisa! Söta söta.
Ville lagt ut lite fler bilder från BT, men det funkade inte ta emot från Hanna, vet inte varför. Det får bli någon annan dag istället.
Nu får ni nöja er med denna.
Skolavslutning 04? Hjälp mig minnas!

image293

26 oktober, innan allting tar slut

Nu sitter vi här igen, på kontoret. Fanny har bakat idag, singoalla och brownies ;) Fina grejer. Nu ska vi sätta ihop alla våra texter och se hur allting ska se ut. Vår lärare Anna kommer nog hyffsat snart! Och då måste vi helt klart vara klara. Måste fixa en liten faktaruta också. 
Näh, nu hinns inte detta med.
Senare när jag kommer hem ska jag fixa ett väldigt speciellt inlägg, som ska vara tillängat en väldigt speciell person. Vänta bara!

/ Magnetredaktionen

24 oktober, en ynklig rad av fotspår

Magnets outfit's:

   

Förlåt men vet inte varifrån Hannas och Fannys kläder kommer ifrån, så kan tyvärr inte skriva  ner det. Men tja, kan ju ta mina.  Min t-shirt är pappas gamla. ZZ-top shit :) Sen har jag kjol från H&M, leggings från Ullared eller nånting. Skorna är från Skopunkten. Ringar vet jag inte om det syns, men H&M där med. Nån Mallorca ring med.

24 oktober, för din skull gör jag vadsomhelst

Nu sitter jag med mina grisar på kontoret. Telefonen har ringt hela dagen,  intervjuat har vi också hunnit med. Nej, nu hinner jag ingenting! 

Malin, Magnet

23 oktober, vi fryser tillsammans, två benrangel skallrar i takt

image282
Cardigan, Kapp ahl. Ett gammalt fynd som både jag och Lirran kom över.
T-shirt, Monki, ärligt talat så vet jag inte vad det som står på står för. Förlåt.
Tights, H&M tror jag. Kanske Monki? De är glansiga i alla fall. Det gillar jag!
Skor, Converse. Jätte gamla, ändå ger de mig fruktansvärda fotsmärtor efter ett par timmar.
Ringar, den med stenen är från Pilgrim, den andra hittade jag på Mallorca.

23 oktober, håll mig hårt, håll mig älskling nu

   
 
  
 
 

Fan vad vi sliter ;) Lägg märke till våra snygga outfits för dagen, först ut var Fanny, sen jag ,och sist , men verkligen inte minst. Hanna. Hon kör på en riktig pose, I like.
Jag tycker vi har skitkul. Rosmarie, Wiener melange, mastu., fis, den söta gubben, tantens jävla mobil. Imorgon har vi massor att göra, fast vi börjar inte innan 12, underbart!

22 oktober, dina bruna händer, dina vassa knän

Hanna, Fanny & Malin på Borås tidning. Veckan kan inte bli bättre, jag väntar tills imorgon <3

  
     
Dagen i bilder

21 oktober, i dina ögon blev himlen grå

image272
Denhär skulle i alla fall jag vilja gosa i just nu. Älskar färgen.

21 oktober, en gnista med personlighet

image271

  
  

21 oktober, som en glasbit i en vattenpöl som frös

Jag blir din skugga
Jag blir den du aldrig ser
Låt mig bli din skugga
Jag skadar dom som ler
åt dig, din skugga
Jag blir ögon på din rygg
Låt mig bli din skugga
och du bli min


musik, snack, dricka, rök, gemenskap, humor, skämt, skratt, kyla, pissepauser, my chemical romance, fisjennifer, sylvia, stora skor, motorhuv, jobbig trappa och massa sköna vänner.
Summering av kvällen.

20 oktober, och jag vet att du vet, jag har rätt jag har rätt, du har fel

image265

 
Idag passar jag Stina igen.
Lägg märke till hur ljus jag är i huvudet egentligen. Spana dock inte in hur smutsigt det är..

19 oktober, du är som jag, när du dansar



Konstigt nog påminner han mig om min älskling, Elin Skönvall. Varför? Jo, de har lika söta rumpor. Skillnaden mellan dem är att den ena vet hur man använder den. Killen i videon vet hur man shakar, ha ha!

19 oktober, mot en himmel av järn och gift och bly

image262
Vi såg ut som emos på Pier pressure! Jag hoppas på en favorit i repris, vad säger ni tjejer?

19 oktober, ett tidsfördriv att dö för

image261
Kom hit så delar vi på en vinare och lever! Jag vill skratta, med dig!
Oliver Lundgren

18 oktober, jag har lögnen på tungan

image260
Imorgon blir det nog partaj så det står härliga till. Det gäller bara att hitta plats och dryck. Sen är det klaffat. Ska nog vara hos Linda innan, om jag förstått det hela rätt, sen bär det av till den stora staden. Och vem vet vem eller vilka man kan stöta på där. Jag tänker, hoppas och tror på det bästa. Äntligen, idag mår jag riktigt bra. Innerligt.

17 oktober, du är värd att dö för

   Kom in på en del intressanta ämnen under Samhällslektionen. Speciellt jag. Med vikarien. Kvinna, 55+. Vi pratade snygga kändisar, killar som går på skolan, som gått på skolan. Jag älskade henne, underbar lärarinna :)
   Elin och jag har kommit överens om hur vi ska göra på vår stora dag. Pjamas, limpa, vin, thaimat, tårar, musik, film?

     

16 oktober, vid din sida är jag säkerheten själv

Alla skrattar på tre när Stellan säger:
"Nu tänkte jag typ bolla ut lite frågor i luften."

Kan Stellan göra så? Oförberett? Han måste ha planerat det, minst.. 3 ½ månad. Min ospontana ekonomilärare, för er som inte visste.
Och Linneá!  "Jag har inte gjort läxan"

Förlåt om jag är hemskt egocentrerad idag, men just en sånn här dag vill jag vara för mig själv. Just nu i alla fall. Jag kan inte släppa det, uppspelt och fortfarande spänd :)

____________________________________________________________________

Ett till citat hinner vi med. Min livskunskapslärare sa detta idag på lektionen. Hon skulle berätta att vi skulle ha sex & samlevnads undervisning nästa vecka.
"Ja, och efter den undervisning kommer självklart alla använda konom, och ingen kommer smittas av klamydia"

16 oktober, vid din sida är jag säkerheten själv

Alla skrattar på tre när Stellan säger:
"Nu tänkte jag typ bolla ut lite frågor i luften."

Kan Stellan göra så? Oförberett? Han måste ha planerat det, minst.. 3 ½ månad. Min ospontana ekonomilärare, för er som inte visste.
Och Linneá!  "Jag har inte gjort läxan"

Förlåt om jag är hemskt egocentrerad idag, men just en sånn här dag vill jag vara för mig själv. Just nu i alla fall. Jag kan inte släppa det, uppspelt och fortfarande spänd :)

____________________________________________________________________

Ett till citat hinner vi med. Min livskunskapslärare sa detta idag på lektionen. Hon skulle berätta att vi skulle ha sex & samlevnads undervisning nästa vecka.
"Ja, och efter den undervisning kommer självklart alla använda konom, och ingen kommer smittas av klamydia"

16 oktober, framtiden är utan räckhåll

16.51. Malin, Fanny, Steffie & Susanna. Utanför Bengans. Kö. Skratt. Pirr. Cigg. Musik. Fan vad underbart. En timme senare stod jag där. Stum och handlingsförlamad. Hej. Du är bäst?
Jag har träffat en av de mest betydelsefulla personerna i mitt liv. Min framsida av musiken. Joakim Berg. Resten av bandet var också stort, grymt. Helvete, jag kan inte skriva. Jag kan knappt vänta tills 24 November. Då möts vi igen. Vi mot världen.
Tack tjejer för att ni följde med.

14 oktober, man tänker på sig själv först

Jag lyssnar och lyssnar. Vidare och vidare. Kan inte få nog.

Skön dag. Fikat med Elin, det är ju alltid trevligt!
Har även kört bil, första gången i mitt liv. Fan, det var kul. Det gick faktiskt rätt bra, pappa jämförde mig med min bror. Skillnaden var stor, han siktade på att köra in i en lyktstolpe, och jag då? En röd peugeot.

13 oktober, samma gamla rädsla, andra namn

Elefanter, Berlin, Ingenting, Vid din sida, Columbus, Sömnen, Vy från ett luftskott, Våga vara rädd, LSD,någon?, Generation ex, Ensammast i Sverige. 

Köpte Kents nya platta idag, man känner alltid igen sig. Jocke har en förmåga att få mycket att låta lika. Känns ändå som en liten förändring, kanske bara är för att det är nytt. Jag gillar det.


13 oktober, luften har pyst ut

Fuck, idag är jag trött. Min kväll igår var lyckad. Först åkte vi till Elin och förfestade. Musik och suparspel. Elin var full?
Sen stack jag och några mer, Emma i alla fall, och Frida? Ja, skitsamma, vi stack till Mike. Mådde inte speciellt bra i början, men det ordnade sig :) Där hände det inte allför mycket, men Oliver kom sen!  Nu ska jag hitta på nåt skoj, vet dock inte vad, men ska slita mig härifrån.


we are who we when...


PUSS

12 oktober, musik non stop

Ikväll ikväll ikväll!
jag är jätteuppspelt, har varit det hela dagen. Trodde det berodde på svenska redovisningen jag skulle hålla, men icke! Det har inte släppt än. Det måste vara för jag tror det kommer bli sjukt kul ikväll. Jag hoppas verkligen! Vi är ett sjuttontal tjejer som först ska vara hemma hos Elin (älskling). Senare ska vi dra till Björbo stugan, vilken ligger typ mitt i skogen? ja, det är vad jag har hört i alla fall. jag får absolut inte åka dit för min mamma vilket fall som. Ha ha. Vi får väl se! ;)
Ni får höra mer imorgon, om det nu är nåt jätteviktigt, slå en signal vetja!

PUSS

10 oktober, när orden bränns

Vi hade skoj på företagsekonomin idag? Nej! Aldrig.  Men det kändes däremot bra, jag förstod vad jag sysslade med faktiskt. För en gångs skull. Hanna och Karim såg ut att ha väldigt skoj? Bara ett frågetecken, vad gör Karim bakom Hanna? Förslag? På den andra bilden är vår lärare, Stellan. Den mest ospontana människa på denna jord. Mesigaste, uppkäftig också. Han vågar inte säga till någon, utan när alla pratar säger han; Nej, nu vill jag gärna prata litegrann..   Snälla, kasta honom lite disciplin och självkänsla! Det funkar inte riktigt som det borde..

 

____________________________________________________________

(Bilder från gårdagen)
    

9 oktober, dom jävlarna tog oss, en efter en

Hey
min dag har varit bra idag, vart i skolan och haft det delvis trevligt. Hade livskunskap, läraren höll en föreläsning om självmord, jag tyckte det var jätteintressant. Man såg det hela på ett annat sätt, hur folk känner o.s.v.
Sen hade vi klassråd där mindre än halva klassen infann sig. Efter det stack vi tjejer ner till Viskan för en fika och pinne. Solen sken och det var fridfullt. Matte och spanska väntade sen. Vi skulle haft svenska men Birgitta lilla hade sagt att vi skulle arbeta självständigt med det vi håller på med. Jag och Fanny stack till Taco all in och tog en burrito =) Sen skulle vi till Viskan igen och plugga, men där var det fullt. Vi fick ta ett annat fik istället. Efter en chokladboll stack jag för att träffa Tora! Jag fick tillbaka mitt fritidskort och sen ett paket :) Det var kul att träffa henne igen. Den nyblivna rödtotten.
Åkte hem, käkade (igen!), sitter nu hos Hanna. Ska nana här för det blev problem med hur jag skulle ta mig till bussen imorgon. Vi har laddat upp med underbara ZERO, vindruvor och film. Ska bli mysigt :)
När vi skulle hyra filmen ramlade Hanna på tågspåret. Hon skulle visa mig hur en olycka gick till som hon var med om, hon snurrade några varv och föll sedan över min fot. Som ''råkade'' vara i vägen ;) Det var kul. Haha. Hon skadade faktiskt sig, blod och allt på handen. MEN, det är lagat med plåster. Sen har jag hört att Zero läker väldans bra!
Lägger kanske in några bilder från dagen senare! Kanske imorgon..t.e.x. Eller nästa vecka? Kanske aldrig.. Only time will tell.

Mulin

8 oktober, din spegelbild i fönsterglas

Idag var jag i skolan, äntligen? Gick på samhällskunskapen och matten. Sket i företagsekonomin då min rygg började värka igen. Provet jag hade där kan jag ju se stjärnorna efter. Eller ja, får troligtvis inte göra det innan i vår. Känns bra samtidigt jobbigt och omständigt. Hinner ju lära mig allting bra, får dock göra det när vi har som mest grejer i skolan. Precis innan alla betyg ska stättas, och alla ska testas. (Föresten ser Stellan ut som en häst.. Någon som instämmer?..)
Tog en minifika med Sillen också, det var trevligt <3

   

morfar opererades idag, jag hoppas och tror det gick bra :)

8 oktober,


My heart is yours to fill or burst,
to break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.

<3

7 oktober, varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Jag och Linda mitt uppe i en diskussion. Samhällsläraren Per var det heta, röda ämnet.

Linda, säger:

aja per får vara nöjd med det =)

` Malin,  säger:

ja =)

` Malin,  säger:

han är ju flintis så

. Linda, säger:

hihi ja

. Linda, säger:

så han får skylla sig själv då liksom

` Malin,  säger:

ja jag tycker det med, han är väl rödhårig annars? du var väl sett hans skägg

. Linda, säger:

jaggggggg vet, rött hår på hela kroppen

. Linda, säger:

vi har sett bilder från när han var ung, när han var i militären åså, han var ful och rödhårig

` Malin,  säger:

HAHA, jävla offer vi har till lärare


7 oktober, ett hårt- ogenomträngligt skalbaggeskal

image240
kärlek till Foo fighters!

6 oktober, jag satte allt på spel, för dig gjorde jag allting fel

Folk tycker väl jag är dum i huvudet som besöker mitt jobb utan att få betalt. Men sanningen är den att jag trivs där. Fina människor, fin miljö, tja det mesta är bra där. De hade en del att göra i restaurangen, och Theresé vägrade sätta mig i arbete p.g.a min rygg. Jag tog istället en långsam promenad i parken. Det behövde jag. Hälsade på Py! Hon har blivit stor nu den lille apungen. Så fin är hon. Jag sa även hej till Mufasa. Och lyssna nu: släpade mig t.o.m till sjön för att hälsa på Akila och Koya! Sälar, det är nog det finaste djur jag vet. Folk brukar inte se mig som en djurvän, kanske beror det på min och Fridas hund Zacks relation. Det jädra mordförsök håller fortfarande isär oss. Men jag gillar djurparkens alla djur i alla fall, för er som inte visste =)
Föresten ska Frida sälja sina fiskar? Jag vill inte! Dom är söta.

   
   

5 oktober, äntligen passerar vi deras gränser

Jag behöver egentligen inte tala om vad jag har gjort idag, men för er som inte förstår ska jag vara snäll. Jag har varit hemma.
Slog Frida en pling, hon var också hemma, konstigt nog. Nu när jag tänker på det sa hon nog inte varför. Fanns kanske nåt onödigt prov i vägen, eller så missade hon bussen, som många andra gånger. Undra hut länge vi pratade? Tre timmar? Mindre? Mer? Spelar inte så stor roll, vi hann prata om det mesta ändå. Ha ha.

Idag var Frida inte bara dum, hon var riktigt jävla korkad.

F: Malin, jag har en snorbuse i kråkan, den flög precis iväg.


Vi kom på idén om att ha någon slags hippiefest.
M: Ja jag kan säkert låna gamla saker från min mormor.
F: Och.. Alla andra då?
M: Dom får väl låna från sina..
F:Men min mormor bor i skåne.
M: Din mormor bor inte alls i skåne.
F: Nej just det, min mormor är död..
Komiskt och respektlöst i samma smäll. Så Frida.


4 oktober, Jesus, han har kickat heroin

Hej, var hemma idag igen. Men det känns betydligt bättre. Kan bero på att jag har knaprat mer alvedon de här dagarna än vad jag gör på ett år annars. Kunde inte svälja tabletter innan, så det blev aldrig några painkillers för mig. Ja, om jag inte tvingade i mig brustabletter, vilket var ytterst sällan, typ när jag låg med över 39 graders feber. Men jag är lite duktig i alla fall, som har lärt mig! Annars hade jag nog dött här i dagarna. Jag har som sagt aldrig kännt sådan smärta tidigare. Och jag vet inte vad det är. Pratade med en läkare imorse, men de vill bara skjuta fram läkarbesök. Jag har hört "Kom in imorgon om det inte har blivit bättre" i tre dagar nu. Varför kan jag inte bara få komma in? De tror säkert att jag är en bluff, som många andra puckon.
Just nu sitter jag barnvakt åt två söta töntar. Jobbiga. Ska vara här i 4 timmar till. Vi får väl se hur jag mår efter detta. Efter en ständig kamp om att få tyst på dessa skitungar!

ät fett och socker tills du spyr,
sälj dig, sälj dig dyrt.

3 oktober, töm ditt rum på tonårstankar nu

Min rygg, njurar, sidor, kalla det vad du vill. Men det värker mer och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det blir ingen skola imorgon i alla fall. Känns skönt, då jag tänker på provet jag missar. Har varken haft orken eller böckerna med mig. Så vad gör man? Man stannar hemma och hoppas på att bli frisk. Det sa min mamma. Just nu är hon en väldigt bra mamma <3

image231

image232
Här var vi nog lite halvgoá?

3 oktober, jag är livrädd för att leva, och jag är dödsrädd för att dö

Ännu en ledig dag. Ja, om man räknar med min gårdag. Jag har fortfarande väldans ont, men jag klarar mig.. Med panodil i kroppen åkte jag med mamma in till stan. Hon shoppade loss redigt, jag är avundsjuk. Fast hon är värd det, hon är en bra mamma. Vi fixade även med min Ipod som har gått sönder. Stod inne på Siba i max 2 minuter. Fick en ny utan snack, ibland är folk snälla! Sen bad hon mig spontant ringa till Elin, frisören. Hon ville in med en gång och klippa sig, hon var helt exalterad. Fråga mig inte varför. Så vi stack dit, hon klippte sig hos en tjej som hette Sofie, jag och Elin kastade oss i soffan för att snacka igenom veckan. Tja, vi hade ju inte setts på en vecka.. Typ.. 5 dagar. Ha ha, tänk att det finns så mycket att snacka om egentligen.
Mamma skjutsade sen ner mig till Bakgården där jag mötte den andra Elin. Skönisen. Hon hade på sig sina flirt-stövlar. Vi fikade och hade en trevlig stund. Gick sedan ner på stan, tog lite kort i parken som jag visar nedan!


    
   


Du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt.
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns,
att det är långt hem.
Och snart finns det inga tårar kvar.

2 oktober, jag är lyssnaren som tårar mot din kind

image222
Check him out, Gaygod - Youtube

2 oktober, Allt är så skört i min värld

Schh, jag bara säger som det är
Du gav mig en bomb under bron
Tänk att det bara krävs ord
Låt mig behålla det här
Det kan väl jag vara värd
Kom och slå sönder min värld
Det är allt jag begär

Jag tror nog aldrig jag har haft såhär ont i hela mitt liv. Jag vaknade inatt av att jag grät och skrek. Helvete. Och nej, jag överdriver inte. Det känns som om två parasiter, typ, aliens försöker gräva sig ur mig. De sitter bak vid njurarna tror jag. Ovanför rumpan, ut längs sidorna. De gnager desperat efter luft. Jag tror de är hungriga också, för det äts. Okej, jag är en ganska vek person, känslig för smärtor. Men jag har ont på riktigt. Orkar inte höra kommentarer om att jag skolkar idag. För det gör jag verkligen inte. Inte nu, inte ifag.
Familjen väcktes av mitt tjut inatt, jag hoppas de fick sova ett litet tag i alla fall, och inte var alltför trötta när de skulle åka iväg imorse. Tog alvedon innan Mamma skulle åka, så jag kunde sova ett tag. Vaknade sen igen, då var smärtan plötsligt över. Men nu, för en timme sen kom den tillbaka. Jag kan inte ligga på rygg och inte sitta. Jag vet inte vad jag ska göra. Mamma kommer hem snart, skulle sluta tidigare för min skull, vi ska försöka åka till skolan och se om jag hittar mina företagsekonomi böcker, har prov på torsdag. Det känns toppen, jag som inte kan ett skit.

Idag vill jag bara vara framåt i tiden. 17 Oktober typ. Sen Borås tidning, Kent, Halmstad? Vad mer? Jo, jobb och lov. Jag vill ha kaffe och pinne, inte lika kul att vara själv.
Föresten satt det en fågel på min altan när jag var ute en snabbis, den ville nog prata med mig :) Ha ha.

1 oktober, och på marken låg en fegis kvar

Idag var jag och Linda taggade inför orienteringen. Tjena. Nej fy, det var tråkigt, samtidigt som vi gjorde det kul. Och jag skulle nog kunna göra om det. Om sisådär, tio dryga år. Vi fastnade, nästintill badade i skogen. Men vi kravlade oss upp och började om, med friska tag. Vi klarade det mer än vi behövde också, vi är bra :)

Citat från skogen;
M: Fan vad sur jag blir om inte Peter säger att vi har varit lite duktiga i alla fall.
L: Ja, precis. Han vet ju liksom hur jobbigt vi har det, hur kämpigt det är för oss.
Efter denna konversation brister vi ut i skratt, det var kul.


     

1 oktober, du är min ursäkt för att gömma mig igen, i musiken

image217
''nån har en anka i röven och alla bara, låtsas som ingenting''
- Joakim Berg

1 oktober, och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland?

image216
Hittade ett fint kort på mig och Linda från i sommras!

RSS 2.0