Min favoritfärg på naglarna är rosa...



Kylan blev min vän
Min ursäkt för att gömma mig igen
I musiken och Ziggy blev min bror
När du fann mig satt jag hjälplös vid ett bord
Jag som nyss föll till en obegriplig jord
Du blev min räddning så obegripligt stort
Att du vill vara min ...

VILKEN FÄRG HAR SJÄLEN, ÄLSKLING?



KAFFE UTAN SOCKER ÄR SOM KÄRLEK UTAN KYSSAR...

Och kärlek utan kyssar är som ingen kärlek alls...

Underbar dag, solen var här, puss, allsång i parken, en slyn-anka i vattnet, solglasögon, blommiga skor, skinnjacka, ute-kaffe vid Viskan. Det luktar kortege och student...



Min favorit 47-åring är Brandsta-Glenn...

VI ÄR PÅ RYMMEN IGEN

Mitt favoritgodis är m&m's, speciellt de blå.

Just nu sitter jag på käraste Viskan. Jag har precis käkat pannkakor med sylt och grädde + mjölk. Jag fick baristamjölk, ville ju ha vanlig. Dumma, dumma´, dumma Viskan!

Vill ni veta någonting kul? Jag har typ varit på rymmen denna helgen. I torsdags åkte jag till Helsingbrorg för att umgås med min vän Calle, Teddy också såklart. Vi gick på företagsrock, åt mat, gick och såg film. Det är trevligt att ha en vän som Calle =)

Ikväll eller någonting ska ni få se på en riktigt fin och glad bild. Nam nam!


Senare, på lördagen tog jag tåget till Halmstad för att träffa Hanna och Fanny. Vi skulle vara med Johanna på hennes avskedsmiddag, hon flyr ju ´till USA om typ en vecka. Kvällen var verkligen trevlig. Tack!

Tack alla ni som har varit med och förgyllt de senaste dagarna. Massa tack!


AND I REMEMBER THE THUNDER, TALKING ABOUT THE FIRE IN YOUR EYES.

Mitt favoritmönster är blommigt...

Idag har jag haft en underbar dag!
Tack Glitterankan & Korven!

JUST LIKE THE LOVE I THOUGHT I FOUND IN YOU.

Mitt favoritgosedjur är Flemming & Arma...

Åh, förlåt, men har inte skrivit att Sillen blev 19 år i torsdag! Massa grattis till dig Linda! I torsdags bjöds det på fika och tårta så det stod härliga till. Tackar, hoppas du blev nöjd med presenten :)

Idag är det Internationella kvinnodagen, även Steffies och min gamla samhälllärares, Löken. Grattis till er! Mest grattis till min Glitteranka Steffie. Det vankades fest igår. Thanks.

Jag måste bara berätta en sak... Innan när jag var ute så hörde jag någonting underligt. Även om jag bor ca 2,5-3 km från tågbanan så kunde jag höra tåget! Kanske för att det oftast är alldeles knäpptyst hemma hos mig. Utomhus. När jag är ensam alltså. Annars är det mer än ofta ett jävla liv. Fast, jag antar att sådant behövs också.

Nu ska jag in till staden med Linda, vi ska ta oss en liten söndagskaffe. Nam nam.

MIN KNUTNA HAND I FICKAN

Mitt favoritbär är jordgubben, eller kanske björnbäret.

Mördarveckan upphöjt till tio har passerat. Det var svenska tal, naturinlämning och en fet filosofiinlämning. Det finns nog ingen som har undgått att jag har varit hyperstressad denna veckan. Men nu så är allt inlämnat och jag tror att allt blev bra till slut *toca madera*.
Nästa vecka är inte alls farlig, är lediga måndag och tisdag, skola på onsdag och sen hade jag tänkt åka ner till Helsingborg en sväng på torsdag och fredag. Så, jag kommer typ vara jätteledig!
Nä, nu ska jag försöka jobba bort inlämningen jag har tills nästa vecka så jag slipper stressa.

"Tid... du är dig inte lik
Min knutna hand i fickan
Sömn... jag kräver ingen sömn
Jag vrider mig på nålar".


da matteo


Jag vill till da matteo

GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄRDEFULL

Du är fin. Du är snäll. Du är bra. Du är söt. Du är intelligent. Du är rolig. Du är vettig. Du är busig. Du är en goding. Du är behaglig. Du är mjuk. Du är mysig. Du är gosig. Du är vacker. Du är betydelsefull. Du är rar. Du är fridsam. Du är sockrad. Du är ljuv. Du är begåvad. Du är trivsam. Du har ett otroligt värde, precis som alla andra. Ta åt er mina vänner. Ni behöver det just nu.

Massa hej hej hej.

Hej hej hej, väldigt mycket hej!
När ska man sluta stressa? När kommer en dag då man bara kan lägga sig i soffan och inte göra någonting alls. När kommer de dagarna då man kan gå ut eller fika med kompisar utan att få ångest inför skolan? På en del skolor så kan man göra som så att man lämnar in uppgifter eller gör prov senare, så är det inte här på Teknis. Om vi inte är i tid med det som vi ska kan man nästintill vänta sig ett blodbad. "Det blir IG", är det rättvist? Att andra skolor till och med låter elever göra inlämningar år senare? Så är det faktiskt. Och det gör mig förbannad.

101 dagar kvar till studenten.

Det väntar lite födelsedagar också. Linda, Steffie, Hanna och Olli, det är skoj. Jag vet vad jag ska köpa till samtliga.. Nästan. Steffie ska få...........sin present på måndag. Då jag och Jennifer kommer till henne för att bada och dricka vin hela dagen. Vi är nämligen lediga både måndag och tisdag, nam nam!

Olli åker till USA snart. Köpt mig nåt fint.

Hösten kommer snart.

RSS 2.0