NAMSMAMS


LACE AND LEATHER



Oh, ikväll ska det vara klassfest, eller, lite i alla fall. Vi blir inte så fasligt många. Men det kan bli kul.

Fia-Lotta

Jag bara måste berätta någonting kul som hände för ett par veckor sedan, precis när skolan hade dragit igång igen. Jag, Jennifer och Steffie var ute och åkte lite bil efter skolan. Vi lyssnar på lite härlig bil-dunk (sånt man bara lyssnar på när man åker bil). Helt plötsligt öppnar Jennifer handsfacket och tar ut en skiva, byter skiva i spelaren. Vill ni veta vad människan sätter på? Jo, ungen sätter igång Nordman. Jag ifrågasätter hennes hemska val av musik, ser väldigt äcklad ut och får till svar:

- Jaa, klart jag lyssnar på Nordman, han är ju asbra! Asskönt att lyssna på när man kör bil.

Jag tyckte detta var pinsamt kul, att min lilla grisunge dunkar Nordman i sin jättegula bil =)

MONDAY MORNING

Sunday morning, we had yesterday...

Webdesign:
- Skriva loggbok till D.Lösbajs
- Göra rättskunskap
- Anmäla att jag ska ha omkörningslektion
- Kolla bussar
- Ge Hanna sin laddare
- Säga till alla att pappa gav mig 100 kr om jag tog på mig jeans idag
- Krama Steffie och Amanda
- Göra upp en plan inför dagen
 I'm done!
Nu kanske jag ska börja jobba på min hemsida.. Eller inte.

Idag ska jag äntligen köra med Anette! Har under en tid kört med lilla Pasi och hans BMW, men nu återvänder jag till min underbara peugeot.

Senare ska jag göra ett ärende och även plugga matte. Det kan bli tråkigt =/

Utgång med klassen på torsdag, utstyrsel blir nåt liknande det som Cher bär ovan.

BEBIS


Jag är glad att Steffie finns. Jag är glad att jag finns. Jag är glad att vi är vänner.

Hej hej Monica

Heja heja heja...
Heja mig!

Jag behöver lite pusch, mycket nu, dock under kontroll :)
Det senaste har jag varit lycklig faktiskt, har haft kul. Naturligtvis någonting som jag är glad över.

Sitter och väntar på Susanna nu, hon ska komma till min skola, senare ska vi hem till henne och sova. Det ska bli massa mys, längtar :)

Puss!

HERREKUTD


DET VANKAS BAL... HÄR ÄR MITT BIDRAG...


Min balklänning.
Jag älskar den.
Nä, men jag vill ha en klänning utan axelband. Sen ska sitta åt runt bysten sen ska massa massa massa tunnare typ flöda ut. Funderar på att släp också. Sen var det färgen, någon som vill komma med en någorlunda bra idé? Jag kommer fortsätta vara svart-hårig så jag kan väl egentligen ha vilken färg som helst. Jag vill ha en diskret sminkning med en markerad eyeliner på ovanlocket. Mitt hår ska vara stiligt, kanske någon form av svinrygg. Ordet är erat!

BAJS OCH KISS OCh PRUTT OCH FIS...

Oh, vilken dag!
1. Projektarbete
2. Filmpaus
3. Göra körkortsprov
4. Läsa i körkortsboken
5. Plugga matte

Vänner, det är lördag. Unna mig gärna ett samtal lite senare, det kan jag vara värd. Kom också gärna förbi med en härlig flaska av något slag, det skulle verkligen uppskattas.

Jag är inte säker på om jag tidigare nämnt hur viktigt jag tycker att det är med tid för sig själv. Något sådant har inte funnits till på sistone. I alla fall inte den senaste veckan - det får mig att må dåligt och känna mig mer stressad än jag behöver. Nä, vet ni vad? Jag skippar mattehelvetet ikväll och lägger mig i världens bästa säng (min säng) och skriver lite i min fin fina bok.

En annan sak också, jag är verkligen på shopping-humör. Det finns en väldigt fin, svart kjol inne i stan som jag mer än gärna skulle vilja äga. Men den lär jag inte få visa upp mig i. Fan för att behöva snåla med pengar.

Och tack Linda för julklappen!
Det var superbra!

FUCK

Ett helt jävla lov har snart gått. Vad har jag gjort? Sovit, druckit kaffe, druckit vin och kört bil. Ja, eller, inte vin och bil samtidigt förståss. Fruktansvärt tråkigt.

Jag satt och funderade på vad jag vill göra under mina lov. Jo, jag sover gärna. Mer än gärna. Fan, jag älskar att sova. Jag hinner ju aldrig göra det annars när jag går i skolan. Sen vill jag självfallet göra roliga saker, och visst har jag det. Jag har nästan varje dag träffat någon av mina fina vänner och skrattat tillsammans med dem.

Något som är förbannat jobbigt är alla människor som jämt och ständigt tjatar om att man ska passa på att gå ut och festa på sitt lov. Det är inte direkt någonting som jag prioriterar. Jag var ute juldagen, nyårsafton samt några vinkvällar, det räcker för mig. Det är inte alltid kul att gå ut, oftast är det mest slöseri med pengar. Pengar som jag inte ens har nu. Därför tycker jag att man ska satsa på att gå ut när det verkligen är någonting som man vill göra, eller när det är någonting speciellt. Finns det någon som håller med mig?

Körkortsteorin tar död på mig. Helvete, jag har pluggat vill jag lova. Jag tänker inte kugga på det, aldrig i livet.

RSS 2.0