MOT MÅLET, ÄNTLIGEN

Hej alla snoppar,
nu har vi precis hoppat på det förbannade tåget som ska ta oss till Alvesta. Där får vi vänta nån timme eller så, men, en timme är en minut. Sen tar ett annat tåg oss ännu längre söder ut, Malmö. Där börjar folk prata lite lustigt, vi för se om vi kommer underfund med vad dom vill säga oss, om dom vill säga oss nåt. Sen är det raka vägen till Köpenhamn som gäller.

Vi har precis blivit omhändertagna här i första klass. Kaffet är serverat och klart. Bitch till personal. Bajjamajja. Nä, hon heter inte Maja, men hon kan bajja.


JAG KASTAR PIL I MIN KUVÖS


I SAY NO, IF YOU WANT TO TAKE IT SLOW

Mördarveckan är snart över, bara morgondagen återstår innan friheten bryter ut. För en ynka vecka.. Hade behövt minst tre för att repa mig efter denna hemska skolstart.
Om tre ynka dagar flyr vi till Köpenhamn, jag och Stefie. Eller fyra, men jag räknar inte med denna dagen, känns onödigt, känns längre - Och det är det.

Ska knappt göra någonting imorgon, lite skola, lite redovisning, ingenting annat.
Och vet ni vad? Jag har webdesign och lyssnar på Britney Spears, nam nam.


ATT PRESENTERA ETT SVIN

Dagens humör: studdsig
Dagens mående: jag är på ett ovanligt härligt humör
Dagens borde:  plugga internationell ekonomi
Dagens frisyr: toffs, inte knut, toffs
Dagens smink: lite
Dagens klädsel: svarta strumpisar, svart kjol svart linne, svart kavaj, svarta skor, orange nagellack
Dagens planer: plugga
Dagens materiella vill ha: en flamingo i mitt rum. skulptur alltså
Dagens längtan: Copenhagen, en vecka kvar!
Dagens fundering: hur många kaffe man får gratis på tåget när man reser första klass?
Dagens beroende: något som jag brukar behöva, coffeeee
Dagens tråkigaste: att gå upp ur den varma sängen
Dagens tidning: metro
Dagens låt: Kent - kärleken väntar


VI HAR PRECIS KONSTATERAT ATT...

... Rakade män = mentalt knull.

Och vi sitter här på webdesignen igen..
Det är måndag.

FRIDAY NIGHT, LET'S DO SOME WORK

Dansa din sönderstylade krabbklo!

Ja, imorgon ska vi dansa hos Frida och Viktor. Hoppas att det kommer massa pojkar och flickor. Jag ser jättemycket fram emot det, kan bli riktigt svängigt.
Dessutom har jag mutat min ene bror på ett sätt. Det kommer gå bra.

Ikväll ska jag spackla i mitt rum med min far. Vi ska ta oss en öl i gamla kläder och lyssna på lite zz top. Kanske lite Van Halen också. Beror på om jag orkar leta upp skivan. Det var längesen jag lyssnade på dem nu! Sorgligt, ja, faktiskt.

Nä, nu kom han hem. På med arbetarhumöret såhär på fredagskvällen!


GE MIG EN VINTERDROG


När är nästa gång?

Återigen på Webdesignen

Kom precis upp från Viskan. Har suttit där och tjatat lite strunt med Steffie, Sebastian och Patrick. Sånt gillar vi.
Snart, om en liten stund smiter jag och Steffie ner till centralen för att köpa våra tågbiljetter till och hem från Köpenhamn. Vi åker nämligen om 11 ynka dagar. Vi längtar.

Efter denna lektionen lär jag bli kvar i stan eller skolan en stund. Ska skriva lite psykologi med Elin och Lirran. Det ska bli.. Jättekul! Såklart.

Nä, nu har Steffie ordnat med överföring av pengar, så vi pyser nu. Kommer snart, blir kanske ytterliggare ett inlägg här.
Det återstår att se.

THE DRUGS DON'T WORK



Har dansat mig genom två dagar. Håller det till helgen?

VISKZOOR

Nu sitter jag på vårat favoritcafé, Viskan. Jag och Stephanie sitter här och söker på sidor om Köpenhamn, så att vi inte missar något riktigt roligt när vi ska dit.
Tåg har vi också tagit itu med, det kommer antagligen bokas och köpas imorgon. Vi får se om Jennifer ska åka med också, hon har betänketid tills imorgon kl 08.00. Bara så att hon vet.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kalla kaffe.

Hei sitten!

ALLA RÖVARS DAG

Ja, nånting är det idag. Har avvisat fyra telefonförsäljare, Jehovas vittne har också varit här. Sen var en jägarröv här och undrade om jag sett hans hund. Nej, jag hade inte sett hans hund.
Trots dessa saker som irriterar mig är min dag fullkomligt underbar hittils. Jag är så glad att jag t.o.m. har städat iordning litegrann här hemma.  Vädret är strålande och det blev morgonkaffe på verandan.

Senare ska jag på något sätt ta mig till stan och möta Steffie. Jag som är på så bra humör får säkert för mig att gå till stan. Jo, det är sant. Sådana dagar får jag ta vara på och utnyttja. Allt kring mig glittrar.


KILL THE YOUNG DUDES IN THE HIGH BOOTS

Easy living,
kill the young dudes,
in the high boots.
Teenage,
in the pace age,
that's when love burns,
now it's your turn.

Fascination
Fascination
It's just the way we feel.


Precis som igår var jag uppe med tuppen idag. Har precis kollat på Lilla Jönssonligan - På styva linan. Den är sådär lagom kul klockan nio när man är grusig i ögonen. En film får man faktiskt inleda en underbar studiedag med. För senare ska jag ägna dagen åt att läsa och skriva det absolut sista på naturkunskapen. Sen får vi se, kanske får ett anfall och börjar skriva massa religion eller svenska till nästa vecka. Måste bli av med alla saker känner jag.
Omprov Internationell ekonomi - 19 november. I'll make it.


KÖPENHAMN 2008




Vet ni? Ja, klart ni vet. Och om ni inte vet så får ni reda på det nu. Jag och Stephanie ska till Köpenhamn på höstlovet. 27-30 oktober. Tre nätter och fyra dagars lyssnande på folk med gröt i halsen. Fruktansvärt störande, men det kommer bli underbart! Vi ska bara göra roliga saker, sen ska vi äta gott, dricka gott (tyvärr inte bacardi brezer watermelon), shoppa och unna oss massa fina saker. Allt är egentligen klaffat och klart, förutom tågbiljetten. Den kanske vi behöver boka redan imorgon. Jag och Steffie i Köpenhamn, det kan bli kul!

TODAY HEART TOMORROW

Dagens humör: glad
Dagens mående: nu är det bra
Dagens borde:  borsta tänderna
Dagens frisyr: utsläppt, lurvigt
Dagens smink: ingenting alls
Dagens klädsel: mjukisar och två täcken
Dagens planer: plugga
Dagens materiella vill ha: oj, massa
Dagens längtan: KÖPENHAMN MED STEFFIE
Dagens fundering: Jag kan inte minnas om Cityakuten börjar åtta eller nio..
Dagens beroende: typ, tvn.
Dagens tråkigaste: näsblod
Dagens tidning: ingen alls
Dagens låt: Smashing pumpkins - Disarm


Helvete

Fan, jag får inte min text till någon annan färg än svart.
Nu har jag suttit här en halvtimme. Jag ger upp, kanske provar sen.
Heippa

I skogen springer främmande äldre män

Malin har valt att stanna hemma från skolan efter en traumatisk natt. Hon har nämligen oerhört ont i ena sidan av ryggen, från skulderbladet och en bit nedåt. Just nu har hon inte särskilt ont, hennes mamma proppade i henne någon underlig tablett innan hon åkte till jobbet. Den verkar göra underverk.

Malin vaknade nyss, av ett skott. Hon flög upp i sängen och undrade om det var hon som stod på tur att få en kula genom kroppen. Hon letar efter sin mobil och slår febrilt numret till sin pappa.
- Vem i helvete är det som dör i skogen pappa?
- Älgen?

Jo, det är första dagen på årets älgjakt. Jag gillar inte när främmande män springer omkring i min skog för att döda älgar. Samtidigt som jag inte alls tycker om att älgar står utanför mitt fönster när jag ska dra upp rullgardinen. Vi får väl se om dom lyckades skjuta en älg. Hoppas, hoppas inte.


DIG, DIG, DIG

Tråkig helg. Otroligt skön helg med andra ord.
I fredags åkte jag, Linda och Josefine in till Viskan för kvällsfika, det var i och för sig roande. Vi ringde till Ingvar Olsberg. Jag älskar hans telefonsvarare. Sen har jag inte gjort någonting, kört lite bil, varit hemma och pluggat, vilat, druckit vin.
Jag verkar nästan vara den enda som har tagit det extra lungt denna helgen, alla andra har varit ute och dansat.
Jag väntar nog med det till Köpenhamn. Har en del att ta itu med de närmsta två veckorna. Mitt rum och framförallt all skolarbete. Har klarat av en del nu i helgen. Skönt!
Nu ska jag gräva ner mig i min svenska bok som suger geta-nånting.

Tack!

De underbara

Morfar Benny mår bra nu
Min mormor och morfar är de som betyder allra mest för mig och mitt liv. De underbara har lärt mig så otroligt mycket saker, hjälpt mig på flera olika sätt. Ja, de underbara berikar hela mig. För mig finns det inte att de underbara någon dag inte orkar mer. Jag kan inte tänka mig ett liv utan de underbara. Jag vet att den dagen någon av dom underbara försvinner så kommer jag finnas vid den lämnades sida. Precis så som de underbara  finns och alltid funnits för mig. För jag vet att ingen av de två mest underbara skulle klara sig särskilt bra utan varandra.
Jag önskar mormor och morfar kunde leva kvar i det dom lever nu, i hyffsad ro. Jag vill att deras år ska stanna upp så de alltid finns. Alltid finns vid min och mina syskons sida.

Försvinna i musiken

Oj oj oj. Nu sitter jag på webdesignen igen. Fan, jag bloggar jämt när jag sitter här. Borde ha en massa andra saker för mig egentligen. Men jag orkar inte med det just nu.
Fick nyss dåliga besked gällande min morfar, han mår inte så bra.
Har ett fett jävla förbannat helvetiskt naturkunskapsprov imorgon bitti som jag egentligen behöver plugga på. Frågan är om jag kommer kunna koncentrera mig särskilt bra, eller mycket eller hur fan man skriver.
Jag som bara ville försvinna och gräva ner mig till musiken ikväll.

  

Vi käkade på Viskan innan, det var lite smarrigt. Jag saknar Susanna. Sen saknar jag alla otroliga eftermiddagar på terrängbanan.

Härliga måndag.


Hej,
Helgen var bra
Hoppas denna veckan blir relativt lugn.
Studiedag imorgon.
Körlektion på onsdag.
Lunch på torsdag
Naturkunskap B prov på fredag. Necesito que estudiar. Mucho.

Åh, det är en ljuvlig måndag. Kompis solen är framme och klockan är 9.
Har webdesign men inte gjort ett jota på min hemsida. Har bara suttit och letat resor. Hittade lite intressant. Nu gäller det bara att få med mig någon blåst jävel!


Jag önskar just dig en härlig måndag!

RSS 2.0