VI KAN VÄL VÄNTA TILLS IMORGON

Imorgon. Imorgon mina vänner, då ska jag försöka ge er ett vettigt och smaskigt inlägg.
Just nu orkar jag inte, ska snart se på tv och prata lite i telefon med någon som är trevligare än de flesta. Önskar jag kunde berätta mer. Egentligen inte, jag gillar att hålla undan saker för människor, självklart inte de som vet allt. Men typ, alla andra. En vacker dag får ni veta, återkommer imorgon.

GREG MY LOVE, IS DEAD

Ursäkta mitt o-bloggande. Jag får inte tiden att räcka till. Kanske lite efter denna veckan. Nån liten lucka, bara en yttepytteliten.
Denna veckan har jag Internationell ekonomi prov, matte prov och en samhällsredovisning om AIDS för en etta eller tvåa. Jag är mest orolig för ekonomin och matten. Fifan.

Jag måste bara berätta en sak. Greg är död. Dr.Pratt. Cityakutens bästa är borta. Jag satt och grät framför tvn, värre än när jag ser Titanic. Jag bölade och grimaserade. Jag vill att han ska finnas.

Vi hörs, snart. Hoppas jag, eller, jag hoppas att ni hoppas.

BANANA AND COFFEE

Jag glömde berätta att jag hade en skrivning nyss, nationellt prov på fem timmar. Jag satt typ i tre och en halv timme. Det blev till att skriva en krönika om hur människoliv formas, vad för faktorer som påverkar. Det hela gjorde mig mest trött och förvirrad. Jag satt där och gnagde på min lilla banan och smuttade på min kaffe. Lite musik blev det också, massa till nytta.
Ett tag flippade typ alla datorer ur, det var någe fel på nätverket för hela kommunen. En massa arbeten som folk satt och skrev försvann ett litet tag. Inte mitt. Maha.

Om en timme ska jag köra pilen runt om i stan, sen ska jag klippa mig hos Elin klockan fyra. Sen kommer nog mamma och hämtar mig, då ska jag sola. Senare ska jag hem och öva in min naturkunskapsredovisning som jag och mitt lilla gäng ska hålla.

Förresten, jag sitter på Viskan. Viskan har lämnat ett evigt avtryck i mitt liv.
Bye bye, see you, ciao!

MONEY MONEY MONEY

Jag är pank, jag har inte varit utan pengar på väldigt länge. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag får inga pengar innan den siste. Kan någon hjälpa mig att överleva?

WELL, YOU HAVE TO DANCE DARLA



Det går inte en dag utan att man spenderar pengar på Viskan. Jag förstår egentligen inte varför vi alltid går det, det känns inte som om vi har nåt val. Det är inte så att vi får välja själva, benen väljer vårt val, absolut inget valfritt val. Eller hur Steffie? Vi håller bara käften och går dit serru! Nä, men Viskan har det man önskar, sköna soffor att ligga och vila i - Prio ett. Sen har dom väl god mat också, men det är oväsentligt. Tummen upp för vårat älskade Viskan! Applåder.

I DON'T DANCE

Jag satt och tänkte nyss, hur vänner blir främlingar och hur främlingar blir vänner. Hur mycket man kan sakna det som var, de vänner man hade. Hur mycket man kan längta efter nya.


CAN I HAVE THIS DANCE?


THERE'S STILL TIME FOR US TO GROW UP

Webdesign, såklart.
Vi tittar på en video för att lära oss Photoshop. Jag är varken intresserad eller imponerad.
Jag nöjer mig med Paint, använder mig inte av annat. Det är inte nödvändigt för små flickor.


Min släkt är full av hjältar

Åh, Köpenhamn. Fyra underbara dagar hade vi. Mat, vin, shopping och vackra människor. Skål.
Kommer säkerligen lite bilder, men inte just nu, väntar tills jag fått dom istället. Bra idé. Tack för en helt jävla fantastisk resa Steffie!

RSS 2.0