30 AUGUSTI, ont i fossingarna

usch, min ledvärk kommer tidigt iår. Ont i fötter, knän och fingrar. Hatar det.

Hanna, Fanny & Malin på Borås tidning. Bara meningen är ju suverän <3

image152
Dagens;
Tights, H&M
Långt linne, Monki
Jeansjacka, H&M
Silverhalsband, Fait

29 AUGUSTI, bajsskola

jag orkar inte skolan heller. läxor läxor läxor! fuck them all.

        
Dagens;
Tshirt, h&m herravd.
jeans, cheap monday
svart ring, h&m
flätade armband, mallorca
plus svart kofta!

28 AUGUSTI, tomt

Jag är tom, känner ingenting. Bara dåliga saker. Hat hat hat. Ilska ilska ilska. Har bara deprimerande tankar i huvudet just nu. Jag mår inte bra. Varför ska alla dö? Just i detta fallet ledde det till en del bra saker också, om man nu får lov att skriva så, men det drar ner vissa andra. Jag vet iallafall vem som kommer må sämst på begravningen, ''Nästa gång är det mig alla sörjer''. Jag orkar inte tänka mer på döden.

Dagens outfit blev ganska rockinspirerad!
image147
I love N.Y tshirt, köpt av Stenen <3
Kjol, H&M
Leggings, ?
Skor, Skopunkten
Skinnjacka, min morbrors gamla, säkert en 25 år gammal, MINST!
Väska, Mallorca

hjälp mig.
Malin

26 AUGUSTI, outfit + lugg

Kom hem från jobbet precis, ganska mycket att göra, hade ungefär 200 gäster från tv4 där idag. Lite tjörigt, men vad klarar inte järngänget?
Nedan kommer dagens o.f. Man kan också se min nya hårfärg och min alldeles nya lugg..


Jeansjacka, H&M barnavd.
Svart topp, Gina
Svart kjol, H&M
Tights, ?
Skor, hederliga Converse
Svart väska, Mormors

26 AUGUSTI, kinamat med puffs!

Hej!
Igår skulle jag egentligen ut med gänget på jobbet, men tyvärr hade jag verkligen inte orken, så det blev en hemmakväll med Oliver och Emma. Kvällen spenderades hemma hos Oliver. Vi gick neråt sjön och tog det otroligt lungt. Senare åt vi kinamat som mamsen hade köpt :)

image144
ingen kinamat, men däremot jättegott mellanmål som Oliver bjöd på :)

24 AUGUSTI, sweet music

I won't suffer, be broken, get tired, or wasted, surrender to nothing, or give up what I started and stopped it from end to beginning. A new day is coming, and I am finally free.

24 AUGUSTI, sommarfoton.. jag vill ha mer!

image139

image141

image142

image140

image143

23 AUGUSTI, Själens värktablett?

   Om du fått ett sår vet du precis vad du ska göra. Du hämtar ett plåster och kanske en värktablett. Men vad gör du om såret sitter på insidan? Hur dövar du själens smärta? Alla har vi vårt sätt. Endel använder sig av kaffe, alkohol eller god mat, andra pröver med musik eller motion. Det heter ju att alla sätt är bra utom de dåliga, tyvärr stämmer det nog inte här. Alla sätt är förmodligen lika dåliga. Smärtan kommer tillbaka, värktabletten fungerar inte särskilt länge. Tar du då en ny? Ja då måste du också öka dosen. Finns det inget bättre sätt?

22 AUGUSTI, gamla foton!

image133
Innan avslutningsbalen i 9an .

image134
Jag och Linda i Hemsedal.

image135
Påskafton 2006
image136
Johnossi <3

22 AUGUSTI, första skoldagen

   Hejs.
   Idag var det första jävla helvetes skoldagen. Började klockan 8,iofs bara med information och grejer, sen bar det av till Aulan. Slutade runt 10 någon gång. Sen stack vi tjejerna ner till stan, vi letade i fickan efter mynt, ville köpa något smaskigt! Tillslut stannade vi till på Viskan, ville ju gått till Orion, men men.
   Just nu är jag hos Linda och ser på när hon desperat försöker fixa iordning Emmas hår. Det har blivit en lång bit längre nu med hjälp av löshår! Finfint! Snart ska vi käka pasta och köttfärssås! Är säkert gott :)
   Imorgon är det skola igen, första lektionen med Journalistik, gud vad jag har längtat! Vill skriva av mig!


Ciao!
Mul

19 AUGUSTI, summering av en stenskön helg

I fredags var jag, frida, linda, linnéa, hanna och josefine i götet :) checkade återigen Neverstore! Kan ju inte bli underbarare. Vi hade ungefär 2-3 minuter på oss att från centrum ta oss till Brew House. Vi fångade en taxi med en trevlig snubbe i som skjutsade oss :) Vakten vid dörren tog min och  fridas återstående dricka, men fuck no, I didn't care at all! Vi gick in och röcka litegrann. Nära var vi, kände svettlukten ;) När vi skulle tillbaka var vi tvugna att kubba som helvetet för att hinna med en taxi, springa med cigg tänd är väl inte någon större konst? Men vi hann i tid!

Igår var tjejerna återigen samlade, denna gången utan Linnéa, fast plus tre till, Ida, sandra och emma :) Vi skulle väl  till göteborg egentligen, men tåget gick för tidigt. Så vi stannade till i Villstan och festade! Sjöng singstar och hade allmänt trevligt :) give me some more!

image124







image132


17 AUGUSTI, ett alldeles speciellt inlägg ..

.. Som jag blivit beodrad av Jolina att skriva om henne.

   Jolina är en blond, tjusig tjej i sina bästa år. Hemskt söt. Älskar musiken och sina vänner, lyssnar mestadels på rock. Hon bor i Borås men längtar ofta till storstäderna. För övrigt är hon singel, men söker fast sällskap. Juste, skulle avsluta med att skriva att hon är en riktigt grym jävel, och super som en karl. Enough, Jolina? Du är sjuk! :)

14 AUGUSTI, sågspån i hövet

I miss you
I miss you so far
And the collision of your kiss that made it so hard  /
det dunkar sönder i mitt huvud sen jag satte min fot i Sverige igen.


På fredag blir det Neverstore för min del iallafall! Och sen hoppas jag på att få träffa en gammal goding jag inte sett på över två år, du måste komma och kramas med mig :)

12 AUGUSTI, mysfika med tegelsten och träkol

Var inne i stan en sväng och fikade med Linnéa och Hanna. Er har jag inte träffat sen Pierpressure? Ja, iallafall inte Linnéa! Saknat er.

image122image123














11 AUGUSTI, en helt vanlig dag på jobbet.

Helt vanlig, men det var lite trevligare än vanligt :) Tillsammans med mina kesos så är det alltid skoj!

image118image119
Jag och Lisa (älskling), tog kort på den fula fula buffeln när vi var ute på en sväng i elbilen! Efter det städade vi.. Tog b.la ut mattan till entrén, den vände vi på ett par gånger och såhär mycket sand ramlade bort, t.o.m ännu mer!
image120
Efter ett sådant hårt arbete blev vi smutsiga så det står härliga till!
image121
Josefin och jag blev inkallade i disken! De solbrända fick inte vara ute och visa sig bland ''de vita''. Duktiga som vi är städade vi diskrummet, ja, hann väl inte med allt, men skurade kaklet och golvet och sådär :) Och föresten, den flaskan Josefine håller i, smörjan i den är värd att lukta på i timmar, doftar gudomligt! Precis som alla andra starka rengöringsprylar, enligt Malin!

8 AUGUSTI, outfit

image117
´
Dagens outfit;
- Shorts, börjes gamla 501or.
- T-shirt, a-linje från Gina.
- Scarf, fynd från Mallorca.

7 AUGUSTI, hemma från paradiset

Turn away,
If you could get me a drink
Of water cause my lips are chapped and faded
Call my aunt Marie
Help her gather all my things
and bury me
in all my favorite colors,
my sisters and my brothers, still,
I will not kiss you,
cause the hardest part of this,
is leaving you.


MCR - Cancer

Världens största fucking jävla helvetes töntidiot är jag, och jag hatar det.

RSS 2.0