Krejsenfejsen.



Hoppas på en krejsfest snart!


Utan snö?!

Jag trodde jag bad om en vinter utan snö. Jag önskade det igår. Och vad händer idag?
FUCKING SNÖ.
Inte kul att köra med sommardäck till jobbet om en timme... Jag gillar det inte alls. Väldigt orolig. Det gick ju bra när jag körde hem från jobbet nyss, men nu har det kommit tre gånger så mycket snö som då. Det gör mig riktigt rädd. Jag kör inte om det är jättehalt. Aldrig. Never. Nunca.

Nu - mat.


COPENHAGEN.


jag vill ha vinter, utan snö.

Burr!


Nu är det höst. På gränsen till vinter faktiskt. Min hud får ståfräs bara jag närmar mig en dörr som går ut. Vintern brukar inte vara så hemskt rolig, mest hemskt kall och onödig. Men denna vintern vet jag att det händer en del kul saker i vilket fall. Det är julafton. Julafton kan ingen någonsin ta ifrån mig och alla andra - Aldrig. Sen kommer nyårsafton, det kommer att bli kul. Vi ska nämligen bege oss till kära, kära, kära Köpenhamn. Åh.
Men det är inte det enda som händer... 14 mars sticker vi också till Malmö! Kent kent kent! Mums mums mums!

Jag har nog aldrig sagt detta innan, men...
Jag vill ha vinter! Nu!

MIN KATT



Tyra är finast i världen.


Jag är inte mätt på körsbär.

Ja. Hej.

Det kanske är dags ändå, att få fart på denna sida igen. Jag vet inte om det kommer hålla sig, men jag tänker i alla fall ge det en ärlig chans. Jag börjar undra om någonting i mitt liv någonsin kommer att hålla sig? Det verkar inte så. Just nu känner jag mig ganska mätt på livet, mätt på allt och ingenting.
Jag är mätt på påverkade, enspåriga vänner. Jag är trött på ett relativt roligt jobb. Jag är trött på mina randiga lakan i sängen. Jag är trött på min parfym. Jag är trött...
Vad gör man med enkelspåriga vänner som bara lyssnar till idioter? Är dom också idioter?
Det återstår att se.


Snart en bloggtjej igen... Kanske...


RSS 2.0