Oh, we're still so young

God middag.
Jag sitter just nu, i denna sekund hemma hos Hanna. Nyduschad och ren. Kom hit för en liten stund sen, efter mitt jobb. Idag var det kusligt tomt i parken, det kändes mest meningslöst att gå där. Jag och Madde skurade lite diskvagnar och åt pommes.

Varför sitter jag hos Hanna då? Jo, vi ska på Thullans maskerad! Snart ska vi fixa oss iordning, vi ska nog bli snygga. Eller, tja, det får bli hur det blir! Jag ska vara katt i alla fall, Hanna ska vara rocker? Vet inte om hon riktigt har bestämt sig än :) Det blir toppen vilket fall som!

   

jag ska säga till alla att du är en bög!

Mormor och morfar bjöd släkten på middag idag, det var ljuvligt gott som vanligt. Efter det åkte jag in till stan där jag träffade Susanna, Josefine och Thilda. De hade suttit på Viskan hemskt många timmar. Sen stack jag hem med bussen, och när jag väl är hemma händer något kul. Eller, det sägs roliga saker. Min systers kompis lillasyster som är sex år ungefär kan vräka ur sig vadsomhelst, närsomhelst. Vi satt och spelade ett nalle-puh spel som hon hade med sig, ett man kopplar in i tvn så det är som ett tv-spel. Ida ville att hennes Puh skulle hoppa, men det gjorde den inte eftersom hennes kontroll var lite seg. Då skriker hon: Men hoppa då din jävla neger! Tänk er en sexåring skrika "neger" till Nalle puh, dessutom var han en jävel.

En kort stund efter skulle hennes pappa komma och hämta henne, jag håller fast henne och öser pussar och kramar på henne, allt för att retas. Hon är inte särskilt kärleksfull den flickan. När jag håller fast henne som värst skriker hon med sin gälla röst: Hörru, om du inte släpper mig och slutar ge mig spott på kinden så ska jag säga till alla att du är en bög!


Otra vez

image412

Grattandes fortsätter.. Det är så att idag, samma dag som Hanna fyller år så fyller denna, min blogg år! Nu ät det ett år sedan jag skapade denna goding, och jag tycker verkligen att det är värt att uppmärksammas! Grattis bloggen!

Krattis


image411
Idag är det absolut ingen vanlig dag. Min kära vän Hanna fyller nämligen 18 :) Detta har man fått höra om i X antal månader innan, men det gör ingenting. Jag är likadan själv, om inte värre.. Vilket fall så hoppas jag hon får en riktigt trevlig dag! Krattis krattis krejs!

image413
Även denna krejsen fyller år idag. Hoppas du har det varmt och skönt i Spanien! När du kommer hem blir det fina krejjer sej. Krattis krattis!

the ghost of you

image410

Tråkiga långfredag

Långfredagen är en meninglös dag. När jag gick i förskolan lärde jag mig av min överkristna fröken att man varken fick le eller skratta under hela denna dagen. Men hon förklarade aldrig varför, det var bara så. Ungefär som när Stellan ska förklara någonting, men när vi frågar varför det är som det är. Då är det bara så. Ingenting att diskutera.

 Idag har jag varit på jobbet, Malou, Madde, Äggbert och Mikaela var det som jobbade. Det hände inte direkt något spännande, Äggbert var bakis som ett helvete, det fick jag höra X antal gånger. Bra betalt var det idag!

Ikväll ska jag inte göra någonting, städa mitt rum vore bra om jag gjorde ioförsig.. Sedan ska jag även kika på Let's dance. Om det går höra nånting. Pappa och farfar tapetserar i våran hall.. Det leder alltid till bråk när de två ska jobba tillsammans, just nu skriks det för fulla muggar. Fulla muggar? Vilket uttryck, haha. Det gillar jag inte. Uttrycket alltså, inte när de bråkar heller för den delen.

Imorgon ska vi till Hanna på påskmiddag! Jag ska nog dit lite tidigare, tänkte vara snäll och hjälpa till litegrann. Jag ser fram emot en riktig trevlig kväll. God mat, dricka och gott sällskap, det blir bra. Det vågar jag säga med största säkerhet.

Glad påsk

I'm incomplete

Idag är det onsdag, ungefär i mitten av en vecka. Onsdagar brukar vara jobbiga, men idag har den varit bra. Idrottsprovet är avklarat, det kändes okej. Jag vågar inte säga mer.

Imorgon ska jag och Frida till Elin på lite förfest, den ungen fyller arton. Precis som alla andra just nu. Själv får man vänta i.. 6 månader till. Det bli säkerligen trevligt hos henne!
Grattis i förskott!

a life that's so demanding

image409
Nej, jag har inte något bättre för mig, fast jo. Jag behöver plugga.

Awake and unafraid,
asleep or dead

love will survive

Buenos noches amigos buenos.

Helgen har gått ruskigt snabbt. Överdrivet fort, jag gillar inte det. Måndagarna ligger alldeles för nära fredagar. En dag extra och alla helger vore räddade.
Jag hade en jättelustig dröm inatt, det fick mig att börja sakna honom på nytt. Jag har förträngt allt, sen går det åt helvete ändå. Men jag klarar mig, det finns faktiskt folk som dör, och jag lever. Än sålänge.

Natti natti!


it can't be that bad

Lär mig konsten att leva fläckfri,
lär mig konsten att förlåta helt,
lär mig konsten att älska kravlöst.

show me how much you care

image408Om cirkus en vecka börjar mitt påsklov, mindre än en vecka. På mitt påsklov ska jag bara göra saker som jag vill. Jag ska träffa människor jag aldrig träffar annars, jag ska jobba, jag ska till Gbg, jag ska fika, jag ska åka tåg, jag ska kanske gå på Neverstore, jag ska shoppa, jag ska äta påskmiddag hos Hanna. Förhoppningsvis en massa andra saker också, jag längtar.
Trevlig dag på er gott folk!

dolphin + human = dolphman

image407God eftermiddag,
Imorse fick jag ett underligt mail. Ett förbund för den som känner sig som en delfin.. En delfin i en människokropp. Så ja, jag meddelar er gott folk. Om ni på något sätt känner er som en delfin, tveka inte att gå med i detta unika förbund.

Hej du!

Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!

Vänlig hälsning,

Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se

bloody rådjur

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min spansklektion ska börja. Om cirkus 10 minuter ska den dra igång. Oj, vad jag längtar... Jo, det gör jag faktiskt, var inte på förra lektionen, vi har en ny spansklärare. Emilia, hon ska tydligen dansa Paso Doble. Vi får väl se..

Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, var snack om att jag skulle träffa Linda och Oliver. Men vi får väl se hur det blir också. Jag har inte planerat särskilt mycket idag. Ikväll ska jag ta det lungt - som vanligt. Förlåt, men jag orkar inte speciellt mycket just nu. Jag längtar bara efter lovet. Idag är det fredag, bara en vecka kvar. Sen är jag fri för ett tag!
Då hoppas jag på Göteborg, lite jobb. Kanske Falkenberg också!
Vi får väl se vad som händer! :)


Förresten, Elin sitter här, hon ser ut som ett vettskrämt rådjur. Det var något konstigt med hennes spanskainlämning. Ha ha.
Ha en bra dag!

Special message





Susanna, vi är visst fina...



I don't dance

ikväll är jag ännu tröttare, dagen har varit lång. hade dock bara två lektioner, så så jävla ansträngade har det inte varit. men jag är trött ändå. inte för att jag är utslite, utan jag är trött på dagarna. det mesta som finns i den, de flesta rutiner. jag hatar rutiner. jag hatar att behöva planera allting nu. det känns grymt jobbigt att planera att jag måste plugga på söndag t.e.x. Det brukar inte kännas överdrivet jobbigt. Men det är så kolossalt mycket att planera. Pengabrist. Jag fick ingen lön i februari, vilket kom som ett slag. Jag vill handla.

Kvällen var rolig, den spenderades på Borås högskola. Jag, Steffie och Malin gick dit på en föreläsning. Den handlade om att nå sina mål och toppar. Fredrik Sträng, har världsrekord. Besteg sju berg på sju olika kontinenter, på sju månader. Han hade pondus, han var.. Cool och härlig. Mer sånt!

Jag såg en vacker varelse där, Telia-snubbe. Jag har från tidigare erfarenheter alltid sett ont på telefonmänniskor, men han.. Oj, vad vacker.

confusion never stops

oj vad jag är trött. trött på det mesta. jag är mätt, mätt på livet. det ger mig tyvärr inget nytt, inte mycket att se fram emot. usch, jag behöver vila. först ska jag begrava mig.. i marknadsföring.
tack och hej,

GRATTIS STEPHANIE

image405
Idag fyller Steffie 18 år, fan vad alla fyller år nu :)
Ikväll ska vi till henne för att äta lite mat och för lite fest,
sen får vi se vad som händer. Det blir roligt! 

GRATTIS SILL

Idag fyller storsill Linda 18 år, grattis grattis!
Kvällen firades med att gå på en tjusig restaurang, La Copita.
image404

något kul



Helvete vad jag har skrattat åt denna kille.

mest trött

1.Hur gammal är du om fem år?
22,

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Jennifer brukar det vara,

3. Hur lång är du?
163 cm, på ett ungefär.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Wallander - Afrikanen igår.

5. Vem ringde du senast?
Mamma

6. Vem ringde dig senast?
Pappa

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Jag vill faktiskt inte skriva det här..

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Lite olika, beror på hur snål jag är för dagen.


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta! Det är jag glad för.


10. När såg du senast din mamma?
30 sekunder sedan,

11. Vilken ögonfärg har du?
Grön, gul, blå, brun.

12. När vaknade du i dag?
Sjusnåret.

13. Vilken är din favoritjulsång?
Jag tycker inte om julsånger.

14. Vilken är din favoritplats?
Berget som ligger en liten bit ifrån mitt hus. Där är det mysigt att sitta.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Jag avskyr tandläkare och doktorer. Nej tack!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag hoppas inte jag är kvar i Borås, vartsomhelst, men inte fan i Borås!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Allt. T.o.m. min pappas snarkningar.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Min syster, hon är så otroligt ointelligent.

19. Hur stor är din säng?
120 cm bred.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar, så ligger just nu och gosar i min säng!

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra just nu, annars tre.

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett, Västra Götaland.

24. Vilka städer har du bott i?
Borås..


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Jag är nån sorts barfotagud! Vi har en grusväg in till mitt lilla hus, så brukar alltid gå barfota där, så blir skinnet hårt efter ett tag. Då kan man springa hur mycket man vill utan skor :)

26. Är du social?
Ja, nog tror jag det

27. Vilken är din favoritglass?
Gillar inte glass..

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Jordgubbar är ljuvliga!

29. Tycker du om kinamat?
Ja

30. Tycker du om kaffe?
O ja, med mycket mjölk och lite socker

31. Vad dricker du till frukost?
Oboy, kaffe eller juice

32. Sover du på någon särskild sida?
Jag sover lite hursom. Ofta i fosterställning.

33. Kan du spela poker?
Ja ja ja!

34. Tycker du om att mysa/kela?
Massor!


35. Är du en beroendemänniska?
Jag vet inte,

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Två stycken. Jonathan och Emmas mamma!

37. Vill du ha barn?
O ja

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, en del spanska. Pratade finska när jag var liten, minns dock inte ett pink. Okej, de fula orden sitter väl kvar,

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, och det ska jag vara glad över

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng, gillar varken salt eller fisk

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Hmm, kläder och småprylar.

42. Äger du dyrbara smycken?
Njae, en del ärvda.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Cityakuten!

44. Kan du rulla med tungan?
Jag är en tungrullarkung

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Det finns många. De mesta jag känner är bara vidriga, Fanny t.e.x, hon är BARA äcklig.

46. Sover du med gosedjur?
Nej

47. Vad har du för ringsignal?
Just nu "Nokia tune", då min vanliga mobil är ur funktion

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Förmodligen mina blodsprängda ögon

50. Flirtar du mycket?
Nej, definitivt för lite!

51. Kan du byta olja på bilen?
Det återstår att se

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
I och med att jag inte kör bil så får jag säga nej. Men visst vore det spännande?


53. Vilken var den senaste boken du läste?
Gömda - Liza Marklund

54. Läser du dagstidningen?
Oftast

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Veckotidningar är mest överskattade!

56. Dansar du i bilen?
Det kan väl vara trevligt

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lyssnar inte på radio

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Förmodligen, krejs.

59. När var du i kyrkan senast?
Min systers Lucia-firande.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
LÖKEN (Fredrik Lönn)

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Ett dygn.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Jadu, säg det! Nej, folk gör speciella saker varje dag!


RSS 2.0