- Malin likes

image102


DESSA SKOR vill jag strutta omkring i :) Behöver bli lite längre! Problemet är hur jag ska kunna gå i de, är kass i höga klackar! Haha,
Kommer från www.topshop.com

- Ge alla en chans

   Jag har aldrig direkt förstått det här med fjortisar. När jag frågar någon vad den definerar med fjortis säger de flesta; det är sådana som super varje helg, strular runt, trycker upp brösten i cam, har flera lager med smink & onödigt lite kläder.Jag själv sagt nån gång; "shit, sån fjortis" men sen tänkt efter och tänkt på varför vi egentligen kallar dem fjortisar? För att samhället har skapat stereotyper. Tillexempel att bögar går med tajta märkeskläder & att brats har backåtslickat hår. Det är inte så. Jag säger bara en sak, döm inte efter handlingar utan efter personligheten, vem vet? Tjejen kanske är värlens underbaraste. Jag vet det här, har precis varit med om det själv. Lyssna inte på andra, utan ge alla en chans att visa sig.

skallen rensad.

   Ikväll var en kväll då jag verkligen behövde rensa huvudet och tänka, för mig själv. Jag satte musik i öronen,  tog min jacka och stack. Gick på promenad i skogen, har inte satt min fot i skogen på säkert tre år, då jag såg mystiska män smyga omkring där. Men jag gick iallafall en promenad, men huvudet fullt av tankar. Jag fyllde öronen med toner så höga att omvärlden inte kan ha missat mig. inte särskilt svårt att undgå mig egentligen, var ganska ensam i skogen. Jag försökte tränga bort alla tankar, förgäves, de överröstade mig envist. Det smärtar i hjärtat, fast jag inte riktigt vet varför. Just ikväll känner jag mig depp, fast jag inte har någonting alls att känna så över. Det mesta fungerar väl nu? Sommaren har börjat bra och den kommer fortsätta såhär.
   När jag väl gick där i skogen kom jag fram till att jag grunnar och tänker på tok för mycket. Jag måste lära mig att acceptera saker och gå vidare, sluta oroa mig för att saker ska hända, saker som kan hända och saker som kommer hända. Allt i min skalle sker inte alltid, och allting blir inte som man vill, det är en sak som är svår att erkänna och acceptera.
   Jag hade tid hos doktorn idag, men gick inte dit.. Vågade inte, blotta tanken fick mig att må illa. Klarar varken av att ha det såhär eller gå dit.

nyshoppat.

Handlade lite häromdagen, minns dock inte om det var igår eller i förrgår...

- Vanlig a-linje från Gina. 49,50 : -
- Kort jeansjacka från H&M rowells. 198 : -
- Grönt sött armband från H&M rowells. 12,50 : -


dagens -

image97


- Byxor, Hm
-Linne/klänning, Monki
- Scarf, mormors gamla
- Cardigan, mammas kappahl
- Axelväska, också mormors gamla

så blev midsommar,

   Då var midsommar helgen avklarad! Allt blev verkligen skitbra, tjejerna drog ner till Halmstad som sagt, levde livet kan man säga. Tog tåget ner till varberg och bytte där. Vi var framme i den ljuva o-blöta staden vid klockan fem. Sedan träffade vi Johanna, våran sovkompis! Gjorde oss iordning hos henne och stack till förfesten som ägde rum hos den sötaste tjejen jag nånsin sett :) Sandra hette hon! Där söp och rökte vi för att senare bege oss till de mer livliga delarna av stan. Vi drog till någon vars namn jag har förträngt.. Hmm, kommer faktiskt inte på det! Vi träffade  en del boråsare också, trevligt trevligt. Dagen efter vaknade jag upp av att mitt huvud nästintill sprack, trodde själv att jag skulle avlida. Har aldrig haft sånn bakishuvudvärk. Jag svär. Precis som vanligt överlevde jag nätt och jämt. Vi stack till staden igen för att trycka i oss fett, bakismaten nr1 - DONKEN. Orkade inte gå till tågcentralen, ringde en taxi och vips så var vi på tåget :) Resan hem gick bra, några av oss surplade i oss restrerande dryck från dagen innan! Göttit.
   Så, våran railtrip var verkligen något oförglömligt, utan er tjejer hade min midsommar gått i krasch <3

   Imorgon drar min sten till Spanien, för gott tänkte jag säga (men kom på att hon kommer hem om tre veckor!). Kommer sakna dig, t.o.m den stank du kan orsaka! Puss på dig Frida!


allt klart..

Väskan packad, skivan bränd, pengar skaffade, biljetter nästan hämtade, dricka fixad, ( iaf hälften ), men resten grejar vi imorgon! Hoppas nu allt blir som vi tänkt.

- För vi ska supa, dansa och röka hela jävla natten, Amen.
"Det är det fina i kråksången, ungdomar! Det är som Amen i körkan."


HALMSTAD, here we come!

MALLORCA, here I come!

image91   Helt underbart! 22 Juli drar jag och halva familjen till mallis :) sola & bada. Ska bli riktigt avkopplande, hoho.
Jag fullkomligt  ÄLSKAR mallorca.

   Nu är även midsommarafton klart! På fredag sticker tjejerna till Halmstad för att göra staden ytterliggare osäker ;) Kommer hem sen på lördag.

   Det finns massvis med saker som jag glömt säga. Sandra lilla håller till i Varberg denna veckan. Har inte sett Lirran sen typ.. skolavslutnignen :/ Och snart drar Frida till Spanien, Emma ska fan till Gotland och grejeer. Vi kommer vara splittrade hela sommaren känns det som, känns inte speciellt bra :(
  
   Fredagen efter midsommar ska vi nog ha Rock-fest :) Cuz we're fuckin' rockers! You're welcome, bitch.


Ciao.

Skolavslutningsbilder!

Så! nu finns några bilder uppe från vår ljuva kväll och dag, skolavslutningspartaj :) Kanske var lite väl ljuvt emellanåt?




1, sitter och spanar in våra snyggingar i studentkläder. 2, Emma, Jag och Martin, stilig i kostym och grejer ju :) 3, Frida och Martin.  4, Studenter. 5, Redface & Yellowface. 6, Sandra :). 7, vi tjejer kikar på alla studentbilar! 8, Sandra och jag, lulliga o goá som vanligt. 9, Jag och några av mina underbarn. 10, Frida & Sandra sötar sig. 11, LIRRAN! du blir bra på kort :) 12, Jag och Lirran, fula miner hoho. 13, Linda, Lirran, Emma och Frida förfestar hos Emma. 14, Jag, full och glader hos Masse. 15, Jag och Frida.. No comments!


Stuk

image73

   Kom precis hem från stuk, jag, Emma och Sandra var där en sväng :) var ganska trevligt, dåligt bara att samma folk alltid ska vara viktigast! eller?
Jaja, vi hade en skön rock 'n' roll kväll vilket fall :)

image72

you said that you wanted respect..

well then you better get some for yourself, because all I see right now, is someone who's lost and insecure. And just like a lady in the blue dress you've got cigarettes on your breath, hair spray and some cheap perfume.

Senses Fail - Lady in a blue dress v

SOMMARLOV

   Som jag har längtat efter detta! Äntligen har jag sommarlov, jävligt underbart. Nu kan jag göra vad jag vill, inga läxor, inlämningar eller prov! Inga jättetidiga mornar, iofs ska jag jobba, men börjar oftast inte innan vid tio ju. Gårdagen var nog den gladaste dagen på länge, jag kan inte beskitva glädjen och frihetskänslan! Det känns som om man vill krama allt man kommer åt och lite till, man får kramp i kinderna för munnen ler hela tiden.
   Allt känns verkligen skönt just nu :)

   Lägger in lite bilder från kvällen snart, hinner inte nu, ska sova och jobba imorgon.

Ciao!

Grillkväll

Godkväll, eller man kanske ska godnatt. (?)
   Kom hem ganska nyss, Jag, Emma, Linda & Martina var ute på Almenäs och sola och grillade. Det var riktigt mysigt, med sommarhetta, papperstallrikar, halvgrillade köttbitar och måsskit! Emma fick för övrigt bajs på sin tröja! Haha. Sen kom Ida, Sabine & Mathilda också, då blev det ännu trevligare. Satt mest och snackade och spanade in sexiga ölmagar. Fick oss några goda skratt  också.

   Förlåt, jag är ledsen, jag ber om ursäkt, det var egentligen inte meningen, kan man be om ursäkt på fler sätt? Jag är verkligen jätteledsen, men jag var tvungen. Jag lovade men kunde inte hålla tyst. Brukar oftast hålla hemligheter och löften, men sådana viktiga saker som kan orsaka så jävla mycket skit kan jag inte hålla inne. Det är jobbigt, även för mig.

Nati.

Those jesus sandals,

   Ja nu har jag ett par, med låång snörning. Kanske inte det jag ville ha, eller jo, men det finns snyggare. Men jag sattsade på ett par billiga så. De är faktiskt rätt sköna, om man bortser från de hemska skoskav jag har just nu (kommer inte från dessa skor). Pris? 240 sköna kronor.

Jag vet att jag inte snörat de sådär jättesnyggt, inte ser mina naglar eller nåt speciellt snyggt ut!


skolavslutnings-outfit .

   Det enda jag har gjort idag är att jobba. Kom hem, städa rummet och nu sitter jag med Historia, Datakunskap och Svenska.. Kan det bli bättre?
   Igår stack jag och Linda till Göteborg. Skolavslutningskläder skulle inhandlas. Linda hittade en skitsnygg väska på Ragtime från Gucci, kostade 375: - :) Den ska jag sno...
   Jag köpte två oversize ''klänningar'', trivs i de, köpte även en rosa scarf.. Har velat ha det riktigt länge, men har inte hittat någon i just den färgen. Men så gick vi där på Vallgatan, mina ögon letade sig in i en riktig tantaffär. Men jag såg bara scarfarna. Vi gick in, självklart såg jag inte den perfekta där heller. Expiditen ser mitt ledsna uttryck och frågar vilken färg jag var ute efter, - Jo, en jätterosa. Jamen det har vi nog här ska du se, ( börjar plocka i en hel bunt med ihopvikta scarfs ). Sedan tar hon fram det jag har drömt om i veckor :) Nu ska jag bara köpa ett par svarta jesussandaler, sen är jag klar inför avslutningen! Föresten, vilken ska jag ha på avslutningen? Den grå/silvriga t-shirten med fickor, eller den vita klänningen?

Scarf : Nån tant butik, Butterfly nåt, 149 : -
Vit klänning : Weekday, 100 : -
Grå/silvrig oversize t-shirt med fickor : Monki, 300 : -

Charmigt!



Gillar dessa bilder när Mischa Barton porträterar ett flertal kända stilikoner, såsom RIta Hayworth, Marlene Dietrich, Louis Brooks, Marilyn Monroe och Greta Garbo! Rolig grej att låta en ung stjärna få vara odödliga stjärnor. Charmigt!

Fotona är från franska Elle.

RSS 2.0