Roadtrip

Imorgon, 10.00 vid UNO-X tappen mellan Sjömarken och Sandared, då ses och lämnar vi Boråshålan. Precis som förra året siktar vi mot något lite större, något som Halmstad. Halmstad är ett av mina favoritställen, man har oftast skoj där. Eller, jag har alltid väldigt skoj där.
Så, väskan är nästan fullpackad, sovsäcken står framme, drickan fixad, bilarna snart tankade, musiken är fixad. Allt är klaffat och jag längtar redan efter överraskningar. Något litet hinder som  gör det hela lite jobbigare, men dessto roligare. Visst är det kul med sådant? Äventyr vill vi ha! Till exempel hade jag älskat om Hanna hade tappat isglass och sen trampat i det, så hon typ klistrades fast på gasen/bromsen/kopplingen när hon sen kör. Vi skulle då väja in på en rastplats, springa in på en Baja-Maja. Då skulle bajshuset välta och Jennifer spy i timmar. Looking forward!

Oliver och Wictor åkte till Spanien för sisådär 4 timmar sedan, jag saknar dem redan.

Mercy

Jag är kass på att hålla min blogg i trimm just nu, jag vet det.
Sommarlovet har satt igång, jobbet med. Vart är solen?
Känner att jag har utnyttjat mina lediga dagar, faktiskt.
Jag längtar till midsommar! Vi gör en Halmstad-repris,
jag, Linda, Hanna, Emma och Jennifer. Juicy och Frida följer
inte med denna gång, däremot fick vi med oss Jennifer =)

PUSS

pruttomobil

Hela denna veckan har vädret varit helt underbart, och det är nästan så att jag beundrar solen som orkar lysa över oss hela tiden.
Igår jobbade jag, med Äggbert, Ida, och Viktoria i kaffestugan. Det var så innihelvete varmt att vi inte visste om vi skulle vara inne eller ute. Inventerade gjorde vi också, äckligt. Äggbert hade rövsvett och ville mest hänga sig!
Min kväll var jättemysig och jag saknar dig redan :)

RSS 2.0